Tribuna unui spectacol de lupte cu tauri a cedat și a ucis 4 persoane

Sursă foto: Pexels (San Fermin Pamplona)
Sursă foto: Pexels (San Fermin Pamplona)

Patru persoane au murit după ce tribuna în care se aflau a cedat în timpul unui spectacol. 

Cel puțin patru persoane au fost ucise și peste 300 au fost rănite după ce o tribună s-a prăbușit în timpul unei lupte cu tauri în centrul Columbiei. Imaginile au arătat standul de lemn cu trei etaje plin de spectatori căzând pe un stadion din El Espinal, Tolima, scrie BBC

Un taur a continuat să cutreiere ringul în timp ce oamenii fugeau dintre dărâmături. Tradiționalul eveniment ”corraleja” a implicat membrii publicului care au intrat în ring pentru a angaja taurii.

Un copil se află în rândul celor care și-au pierdut viața

Printre morți se numără și două femei, un bărbat și un copil, a declarat guvernatorul Tolima, Jose Ricardo Orozco. Oficialul de sănătate din regiune a declarat că spitalele au tratat 322 de persoane, dintre care patru erau la terapie intensivă.

Evenimentul de duminică a făcut parte din sărbătorile populare ale festivalului San Pedro. Președintele în exercițiu Ivan Duque a spus că va fi deschisă o anchetă, în timp ce președintele ales Gustavo Petro a cerut oficialilor locali să interzică astfel de evenimente.

”Le cer primarilor să nu permită mai multe evenimente asemănătoare, care implică moartea oamenilor sau a animalelor”, a spus el.

O persoană a murit strivită de un taur

Nu este prima dată când se produce un astfel de accident, a adăugat Petro.

Sâmbătă, mai multe persoane au fost rănite în timpul corralejas din El Espinal. La începutul acestei luni, o persoană a murit după ce a fost lovită de un taur în timpul unei corraleja în orașul Repelon.

Orozco a spus că autoritatea regională va lua măsuri pentru a interzice corralejas, spunând că sunt periculoase și crude cu animalele.

Petro, viitorul lider, a interzis luptele în principala arena din capitala Columbiei, Bogotá, în timpul mandatului său de primar al orașului.

Un taur a fost împușcat

Primarul comunei Săvădisla, Tamas Gebe, a declarat pentru Mediafax că incidentul a avut loc la o fermă din localitate.

„Un taur care era furios a atacat doi fermieri de la o fermă din comună, care vroiau să bage vacile în grajd. Pe primul l-a împuns cu coarnele și l-omorât, iar cel de-al doilea a încercat să îl ajute dar a fost atacat și el și a fost rănit”, a spus Gebe.

Bărbatul rănit a reușit să fugă și să dea telefon, iar la locul incidentului s-a prezentat edilul din Săvădisla cu un vânător.

„Taurul a venit spre noi și a fost împușcat de la circa 3 metri. Nu am mai văzut așa ceva în viața mea”, a mai spus primarul din Săvădisla. Vezi articolul AICI

Iran. O clădire de 10 etaje s-a prăbușit

Cel puțin 10 persoane au murit, iar alți oameni sunt dispăruți după ce o clădire s-a prăbușit în orașul iranian Abadan, potrivit Reuters. Bilanțul deceselor în urma prăbușirii unei clădiri în orașul Abadan, în sudul Iranului, a ajuns la 10 persoane. Alți oameni sunt căutați de echipele de salvare, a anunțat marți agenția oficială de presă IRNA, citată de Mediafax. 

Clădirea rezidențială și comercială de 10 etaje s-a prăbușit parțial luni, prinzând cel puțin 80 de persoane sub dărâmături, potrivit televiziunii de stat.

„După ore de eforturi, 30 de persoane prinse sub dărâmături au fost extrase în viață și duse la spital pentru a-și trata rănile", a declarat, pentru IRNA, un viceguvernator al provinciei Khuzestan. Numărul persoanelor care încă se află sub dărâmături nu a fost anunțat. Citește mai multe informații AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel