Stana Moisescu, noul CEO al Teva Pharmaceuticals

Bianca Ştefan / 23 iul 2018 / 14:57 Salveaza PDF Comentarii
Stana Moisescu, noul CEO al Teva Pharmaceuticals
Descriere foto: Stana Moisescu, noul CEO al Teva Pharmaceuticals

Stana Moisescu este noul director general al companiei Teva Pharmaceuticals România, lider mondial în producția de medicamente generice.

Teva Pharmaceuticals este prezentă pe piața din România din anul 2006. Compania livrează medicamente și soluții medicale de calitate, care au menirea de a îmbunătăți calitatea vieții a sute de mii de pacienți din România. La nivel global, Teva deține prima poziție în topul companiilor de medicamente generice, având operațiuni în 60 de țări și un portofoliu de peste 1800 de molecule.

Este o onoare și o provocare în același timp să preiau conducerea Teva Pharmaceuticals în România. Sunt în această companie de peste opt ani și împreună cu echipa am contribuit la creșterea ei. Rămân un om de echipă și sunt încântată că am privilegiul de a lucra cu  profesioniști, buni cunoscători ai industrei farmaceutice. Prioritatea noastră de business este aceea de a ne consolida poziția de furnizor important de medicamente de calitate pentru pacienții români”, a spus Stana Moisescu, noul CEO al Teva Pharmaceuticals România, potrivit unui comunicat remis DCNews.

Stana Moisescu este, din 2010, unul dintre membrii-cheie ai echipei Teva în România. Înainte de sosirea în companie, Stana a fost, în perioada iunie 2008 – ianuarie 2010, Director Financiar la Ness Romania, cu afaceri în domeniul IT. Anterior, Stana Moisescu a lucrat 12 ani la GlaxoSmithKline, unde a deținut mai multe funcții, printre care Director Financiar și Contabil Șef.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27