Sorina Pintea răspunde atacului președintelui Iohannis

Sorina-Pintea-Ministrul-Sănătății
Sorina-Pintea-Ministrul-Sănătății

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a oferit o replică atacului lansat de președintele României, Klaus Iohannis, pe probleme din sănătate.

"I-am spus să își aleagă mai cu atenție consilierii pe sănătate. Spune că știe cu ce se confruntă sistemul de sănătate. Spune că fac campanie revoltătoare de imagine. Observ că are alte unități de măsură domnul președinte. Pe de altă parte, ne descurcăm foarte bine cu programul de guvernare. Cred că știe că s-au majorat salariile.

Dacă acum a aflat că sistemul are dificultăți, e bine că totuși a aflat.

Probabil că președintele are sistemului lui de judecată, noi avem sistemul nostru, sistem pe care îl vedem și pe care trebuie să îl aplicăm, să avem grijă de cei care lucrează în sistem. Noi asta facem. Nu prea vorbim, e adevărat. În continuare voi face controale.

Mie nu îmi place sistemul ăsta. Tocmai de aceea, Guvernul României are un program de guvernare care va moderniza acest sistem și care funcționează, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, prezentă prin legătură telefonică, în emisiunea News Line, de la România.

Revenim cu declaratia completa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel