Sorin Apostu și Călin Stoia rămân în arest

apostu-stoia_b
apostu-stoia_b

Judecătorii Curții de Apel Cluj au respins cererile de eliberare sub control judiciar ale primarului suspendat din Cluj-Napoca, Sorin Apostu şi omului de afaceri Călin Stoia, acești fiind obligați să rămână după gratii.

Sorin Apostu a încercat să convingă judecătorii că nu reprezintă un pericol social și nici nu va încerca să influențeze martorii, care oricum îl susțin, în timp omul de afaceri Călin Stoia susține că este nevinovat, mai ales că socieatea sa a înregistrat pierderi, din momentul semnării contrctului cu Primăria.

Tiberiu Ban, avocatul lui Sorin Apostu, a arătat că fostul primar nu mai ocupă funcția de primar care a dus la acuzația de dare de mită, este un părinte responsabil și este iubit și stimat de către cetățenii orașului.

“Doar intr-o zi, Sorin Apostu a primit peste 300 de felicitări și mesaje de încurajare de la clujeni” a arătat avocatul, făcând referire la ziua de naștere a fostului edil.

Se pare că argumentele prezentate de cei doi nu au fost suficient de convingătoare, atât timp cât magistrații de la Cluj au considerat că măsura arestului se impune în continuarea.

Primarul Sorin Apostu a fost trimis în judecată sub suspiciunea că ar fi luat suma de 50.000 de euro prin intermediul biroul de avocatură al soției sale, comițând astfel infracțiunea de luare de mită.

De cealaltă parte, omul de afaceri Călin Stoia a fost acuzat că ar fi săvârșit infracțiunea de dare de mită, în încercarea de a obține o licitație privind salubrizarea stradală în Cluj-Napoca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel