Sondaj în SUA: Sprijinul pentru Trump a crescut

Majoritatea americanilor aprobă din ce în ce mai mult modul în care președintele Trump face față pandemiei coronavirusului, arată un sondaj recent. 

Sondajul, realizat în perioada 17-20 martie 2020, în rândul a aproximativ 2.000 de persoane arată că majoritatea americanilor aprobă modul în care președintele tratează pandemia coronavirusului - 53% sunt de acord și 39% dezaprobă.

Potrivit Morning Consult rezultatul sondajului „marchează o creștere de 10 puncte procentuale în aprobarea netă a oamenilor față de sondajele efectuate în perioada 13-16 martie". În plus, creșterea aprobării față de măsurile lui Donald Trump nu provine doar din partea republicanilor.

Un sondaj ABC / Ipsos publicat vineri a arătat, de asemenea, că 55% dintre americani aprobă deciziile președintelui Trump în cazul crizei, în comparație cu 43% dintre cei care erau de acord săptămâna trecută.

Grupul de lucru al președintelui Trump pentru coronavirus a susținut zilnic informații despre criză, iar Casa Albă a colaborat cu Congresul pentru măsuri economice în cadrul crizei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel