SONDAJ IMAS. Ce arată cel mai nou sondaj - controversă

Românii se pare că sunt mulțumiți de starea de alertă și de restricțiile impuse de Guvernul Orban. Asta înțelegem dacă ne luăm după cel mai recent sondaj IMAS. 

Sondajul realizat de IMAS la comanda Europa FM arată că PNL are 33%. Este prima lună din acest an în care liberalii înregistrează un procentaj mai bun după ce au scăzut constant, din ianuarie până în mai.

PSD are 21,9%. USR crește în această lună, ajungând la 12,3%. PLUS e creditat cu 5,8% din opțiunile de vot. Aceste două partide nu fac nimic și totuși cresc, conform sondajului IMAS.

Pro România staționează în această lună, după mai multe creșteri la rând care l-au adus la 11,2%, al patrulea în ierarhia politică.

UDMR scade și mai mult, la 3,4%, fiind ultima formațiune din clasamenul partidelor parlamentare. ALDE e pe penultimul loc, cu 3,7%, tot în scădere, după ce în luna mai înregistra 4,2% din intențiile de vot, iar PMP e creditat cu 4,7%.

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM, în perioada 5 – 27 iunie, pe un eșantion de 1010 persoane. Marja de eroare este de 3,1 la sută.

Aceste date diferă de restul sondajelor de până acum unde USR și PLUS erau în scădere. Până acum, sondajele arătau că PSD era în creștere, iar PNL în scădere. Acum brusc, fără să facă nimic, echipa USR-PLUS crește în ochii românilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel