EXCLUSIV  Soluție dacă ești tânăr și te vaiți că nu îți dă Nicușor Dan apă caldă și căldură

Nicușor Dan
Nicușor Dan

Bucureștii se plâng, pe bună dreptate, că nu au apă caldă și căldură și că lucrurile s-au înrăutățit de când a venit Nicușor Dan la conducerea Primăriei Generale.

Faptul că mulți bucureșteni nu au apă caldă și căldură este o realitate care nu poate fi contestată. Că nu poate fi negată este una, că nu poate fi rezolvată prea curând este alta. Dar dacă Nicușor Dan nu pare să facă nimic pentru a debloca situația într-un fel sau altul, de ce oamenii care suferă nu fac ceva?

Desigur, nu mă refer la oamenii de peste 50-55 de ani sau pensionarii care nu au de ales și cumva sunt blocați în acest prezent vicios. Oricum, nu e ca și când l-au votat ei pe Nicușor Dan. 

Mă refer la acei tineri frumoși și liberi, dar captivi în blocurile comuniste. Băi, frate, mă adresez ție, votant, cel mai probabil, de Nicușor Dan, de ce stai, bă, în blocuri comuniste, fără centrală, să îngheți, să stai cu plapuma noaptea și să te speli cu oale de apă încălzite la aragaz? De ce doar te plângi și nu iei atitudine? Ok, dacă l-ai votat pe Nicușor Dan și vrei să fii martir, de dragul lui, în timp ce mori de frig în casă și nu te speli prea des, atunci să fii sănătos, dar nu te mai plânge. Sau ieși în stradă cu ligheanul și plapuma și bate-i obrazul lui Nicușor. Sau bate-i obrazul USR-ului că ți-a promis apă caldă a doua zi după alegeri și ți-a dat un deget.

Dar dacă tot te plângi non stop de situație, ce ar fi să îți cauți să stai cu chirie într-un bloc nou? Toate blocurile noi au centrală. Desigur, nu toate sunt lipite de metrou, dar asta e, mersul e bun, îți mai scade și burta, mai ales că acum cei mai mulți tineri lucrează de acasă și fac zero mișcare. 10-15 minute de mers pe jos până la metrou n-au omorât pe nimeni, ba din contră: te fac mai suplu și sănătos.

Tinerilor ăstora frumoși și liberi, care se plâng de apă caldă și căldură, dar l-au votat pe Nicușor Dan, le place, să cadă direct în metrou și sunt extrem de comozi. Probabil încă sunt în paradigma „stăm în blocuri bune făcute pentru securiști, Armată etc”, celebra vrăjeală care știu că prinde la oamenii din provincie veniți la București, chiar dacă blocul ăla e mai în vârsta decât maică-sa, uneori decât bunică-sa, și n-are nici utilitățile de bază. Prețurile într-o garsonieră în bloc nou, cu centrală, este la fel cu cel într-un bloc comunist fără căldură și apă caldă, așa că banii nu sunt o problemă. Oricum să preferi blocurile comuniste, tu, votant de Nicușor Dan se bate cap în cap cu votul pe care l-ai dat.

Deci: dacă tot o ardem tineri, frumoși și liberi și l-am votat pe Nicușor Dan, n-ar fi mai inteligent să ne luăm o locuință în chirie într-un bloc cu centrală?! Că dacă el nu face nimic să creeze condiții de capitală europeană, fiindu-i frică și de o înțepătură de vaccin, măcar votanții lui să fie mai inteligenți și să lase placa cu apa caldă și căldură.

Că unii stau așa, în condiții de sătuc în capitala României, este pentru că nu au de ales, dar nu e ca și când l-au și votat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel