Şoferii a două TIR-uri, decedaţi în urma unui accident pe DN 6

Camion
Camion

Un tir a luat foc în mers pe drumul care leagă Craiova de Pitești.

Doi bărbaţi au decedat, vineri dimineaţa, în urma unui accident petrecut pe DN 6, în apropierea localităţii Slatina Timiş, după ce TIR-urile pe care le conduceau s-au ciocnit frontal, circulaţia în zonă fiind întreruptă.

"Accidentul a avut loc în această dimineaţă, pe DN6, în jurul orei 8,20, în apropierea localităţii Slatina Timiş, unde două TIR-uri s-au ciocnit frontal. În urma impactului, la unul dintre cele două TIR-uri a izbucnit un incendiu care a cuprins atât cabina, cât şi remorca. Ulterior, incendiul s-a propagat şi la cel de-al doilea TIR. Din nefericire, ambii şoferi au fost declaraţi decedaţi", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

După sosirea echipajelor la faţa locului, s-a constatat că în accident a fost implicat şi un al treilea TIR. În acest caz, însă, nu sunt victime, fiind avariată doar remorca.

"Autovehiculele au fost îndepărtate pe o rază de o sută de metri. Unul dintre TIR-urile implicate în accident este înmatriculat în Cehia. Nu se cunoaşte, încă, încărcătura transportată de autovehiculele implicate în eveniment", a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Adrian Jurjică.

La faţa locului intervin de urgenţă cinci echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Caransebeş. Se acţionează cu două maşini de stingere, o descarcerare, o maşină de primă intervenţie şi comandă, un echipaj SMURD, unul al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi unul al IPJ Caraş-Severin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel