Șoc în SEMIFINALA iUmor. Concurent: ”Nu sunt aici ca să merg în FINALĂ”. Cheloo: ”Asta e partea proastă”

Un concurent care a ajuns în semifinala iUmor a șocat jurații când a spus că programul nu-i permite să ajungă în finala iUmor. 

Andrei Voicu, specialist în hipnoză, a spus, în semifinala iUmor: ”Atenție, eu nu sunt astăzi aici pentru a merge în finală. Mulțumesc frumos, mulțumesc pentru că ați ajutat să promovăm hipnoza în România. Nu-mi doresc să merg în finala pentru că programul meu este de la 08:30 la 19:00, asta ar însemna să vin și mâine și poimâine în finală, ceea ce nu-mi doresc.”

”D-le Voicu, mă bucur că ați revenit, pe mine, personal, nu prea mă interesează programul dvs. de mâine și de poimâine, eu vă dau un vot afirmativ, dacă se întâmplă să aveți ghinionul să aveți trei voturi, veți fi alături de noi, asta e partea proastă la iUmor” i-a zis Cheloo. 

Mihai Bendeac i-a reproșat că dacă n-ar fi fost el, ar fi fost următorul clasat care poate și-ar fi dorit să meargă în finală. 

El n-a trecut mai departe, cu două voturi împotrivă de la Delia și Bendeac. Voicu a spus că are oameni din străinătate care au venit, s-au cazat la hotel și, astfel, nu poate onora marea finală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel