Soția lui Sorin Frunzăverde intră în politică. În ce partid s-a înscris

Doina Frunzăverde, soția fostului președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin și vicepreședinte al PNL, Sorin Frunzăverde, s-a înscris în ALDE și ar putea candida pentru Senat, potrivit expressdebanat.ro.

Membrii ALDE, filiala Caraș-Severin, au votat recent în unanimitate acceptarea adeziunii depuse de Doina Frunzăverde, care până în prezent nu a fost implicată în politică.

Doina Frunzăverde consideră că activitatea de la Universitatea „Eftimie Murgu" din Reșița, dar și anii alături de soțul său o recomandă pentru acest pas și spune că a ales această formațiune datorită lui Călin Popescu Tăriceanu, „singurul care a alocat fonduri substanțiale pentru regiuni".

"Până acum, soțul meu a făcut politică. De acum încolo, am ales eu să fac politică. Fiind soție de politician, l-am văzut cum a gândit și a acționat, întotdeauna pentru binele comunităților. Dacă voi fi politician și dacă județul Caraș-Severin va hotărî să mă trimită, prin cetățenii săi, în Parlament, voi fi în primul rând un parlamentar prezent și activ. Vocea Caraș-Severinului se va auzi cu siguranță în Parlamentul României", a declarat Doina Frunzăverde în cadrul conferinței de presă organizată de ALDE Caraș-Severin pentru prezentarea noului membru.

Pe 25 mai, Sorin Frunzăverde a fost condamnat definitiv la doi de închisoare, în dosarul alegerilor prezidențiale din 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel