Slujba de Crăciun a Reginei Elisabeta a II-a. Cu cine a venit Regina

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a asistat miercuri dimineaţă la slujba de Crăciun din Sandringham, alături de fiul său prinţul Andrew, afectat de scandalul Epstein.

Regina a venit fără soţul ei, prinţul consort Philip, care a fost spitalizat timp de patru zile, potrivit mass-media britanice citate de AFP.

Regina în vârstă de 93 de ani a venit la biserica Saint Mary Magdalene din Sandringham fără prinţul Philip. După patru zile de spitalizare, din cauza unor probleme de sănătate preexistente, ducele de Edinburgh, 98 de ani, a fost însă externat şi dus la Sandringham, unde familia regală petrece în mod tradiţional Sărbătorile de Crăciun.

Prinţul Andrew, 59 de ani, a venit însoţit de fratele său mai mare, prinţul Charles. Imaginea lui Andrew a fost afectată în urma dezvăluirilor privind relaţiile sale cu finanţistul american Jeffrey Epstein, care s-a sinucis în închisoare în perioada în care era acuzat că a exploatat sexual mai multe femei minore timp de mai mulţi ani.


Prințul Andrew a fost acuzat de o tânără că a întreținut raporturi sexuale cu ea în perioada legăturilor cu Jeffrey Epstein

Al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a a fost acuzat de o tânără din Statele Unite că a întreţinut raporturi sexuale cu ea în perioada în care se afla sub influenţa lui Jeffrey Epstein. Prinţul Andrew a încercat să se apere negând categoric acea acuzaţie într-un interviu acordat pentru BBC. Însă demersul său a fost considerat dezastruos de către presa britanică, fapt ce l-a determinat să se retragă din viaţa publică.

Regina Elisabeta a II-a, prinsă între scandalurile care îi afectează familia şi Brexit-ul care dezbină Marea Britanie, va recunoaşte în tradiţionalul său discurs de Crăciun, care va fi difuzat la 15:00 ora locală, că 2019 a fost un an 'cu hopuri' şi îi va îndemna pe britanici să surmonteze diviziunile dintre ei.

Pentru suverana britanică, 2019 a început cu un accident de automobil al prinţului consort Philip, care a încheiat anul cu patru zile de spitalizare. Între timp, numele fiului ei Andrew a apărut într-un scandal de trafic cu minore, iar nepotul ei prinţul Harry şi-a exprimat nemulţumirea în public faţă de presiunea mediatică, relatează AGERPRES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel