Sinucidere în condiţii suspecte la Galaţi. O adolescentă a murit după o supradoză

Finlanda, mai multe sinucideri decât decese asociate Covid în anul 2020 / Sursa: Pixabay
Finlanda, mai multe sinucideri decât decese asociate Covid în anul 2020 / Sursa: Pixabay

O tânără de 17 ani din Galaţi a murit după ce a luat o supradoză de pastile. Sinuciderea ei ridică, însă, mai multe semne de întrebare. 

Duminică dimineață, o femeie din Braniștea a sunat la 112 pentru a anunța că fiica sa, în vârstă de 17 ani, încercase să se sinucidă. Fata avusese o ceartă cu părinții, după ce fusese plecată, pentru câteva zile, de acasă. În ajutorul adolescentei a fost trimis un echipaj de ambulanță.

”Fata a mărturisit echipajului de pe ambulanță că a luat mai multe antiinflamatoare. Era în stare stabilă. După acordarea primului ajutor, a fost dusă la Spitalul de Copii din Galați pentru îngrijiri medicale suplimentare”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul medical al Ambulanței Galați.

A murit a doua zi

În aceeași zi, reprezentanții spitalului au anunțat Secția 1 Poliție Rurală despre tentativa de suicid a fetei. ”Polițiștii care s-au deplasat la fața locului nu au putut discuta cu minora pentru a putea stabili motivul pentru care aceasta a recurs la acest gest, însă, întrucât prezenta mai multe echimoze (vânătăi -  n.red.) pe membrele inferioare, pe gât și pe corp, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Ulterior, în cursul zilei de 26 iulie, minora a decedat la unitatea spitalicească unde era internată. În cauză s-a dispus transportarea cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Galați pentru efectuarea necropsiei și stabilea cauzelor decesului. În dosarul penal întocmit inițial a fost schimbată încadrarea faptei din Lovire sau alte violențe în Ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul minorei”, a precizat Poliția Galați.

Acuzații de viol și de agresiuni

Potrivit familiei, de o perioadă, fata intrase într-un anturaj dubios. Înainte de tentativa de suicid, fusese plecată chiar la iubitul ei, un bărbat căsătorit. Acesta ar fi încercat să o convingă să se prostitueze. Părinții adolescentei spun că fata a venit acasă bătută, băută și posibil drogată, dar și cu urme care indicau un viol. Oamenii i-au interzis să îl mai vadă pe bărbat și i-au luat telefonul mobil. Drept urmare, spun că au fost amenințați cu bătaia de cinci indivizi veniți la ușa lor, scrie Viata Liberă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel