Sindicatul Europol: Când te consideri Schumacher și nu îți plac polițiștii, stai pe tușă la "răcoare" ca să îți revii din halucinații

Sindicatul Europol a transmis un mesaj după ce s-a decis ca Anda din Buzău, care a intrat într-un polițist cu mașina, să rămână în arest.

”Șoferița care a încercat să omoare un polițist rămâne în arest.

Șoferița teribilistă din Buzău care a încercat să-l omoare săptămâna trecută pe colegul nostru Adrian Popa pentru că se grăbea să ajungă la București, rămâne în arest pentru 30 de zile după ce Curtea de Apel Ploieşti a respins ca nefondată contestaţia formulată de aceasta.

”Se respinge ca nefondată contestaţia formulată în temeiul art. 204 C.proc. pen. de inculpata contestatoare: VLĂDESCU ANDA-IOANA împotriva încheierii de şedinţă nr. 43/20 august 2020 pronunţate de Tribunalul Buzău – Judecător de drepturi şi libertăţi. (…) dispune decontarea onorariului cuvenit apărătorului desemnat din oficiu, în cuantum de 313 lei, din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Prahova – Serviciul de asistenţă juridică. În temeiul art. 275 alin. (2) Cpp obligă pe contestatoarea inculpată la plata sumei de 200 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Examinată şi pronunţată în camera de consiliu, astăzi 25 august 2020”.

Aceasta s-a grăbit să ajungă la București și a ajuns în arestul poliției. Când te consideri Schumacher și nu îți plac polițiștii, stai pe tușă la "răcoare" 30 de zile ca să îți revii din halucinații”, a transmis Sindicatul Europol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel