Sindicalistul Liviu Luca, dus cu polițiștii la DNA

liviu luca
liviu luca

Liviu Luca a fost dus la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie cu mandat de aducere pentru a-i fi prezentate acuzaţiile de spălare de bani şi înşelăciune în dosarul Realitatea TV.

Luca e acuzat de procurori că ar fi săvârşit infracţiunile de spălare de bani şi înşelăciune în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al Realitatea TV.

În dosar mai sunt învinuite alte 11 persoane printre care şi Maricel Păcuraru pentru infracţiuni ce aveau ca scop influenţarea deciziilor privind SC Realitatea Media SA şi preluarea acesteia.

Reamintim că anchetatorii DNA au realizat pe 13 octombrie percheziţii la 35 de adrese din Bucureşti, printre care şi la sediul Realitatea TV, dar şi la imobile ale omului de afaceri Maricel Păcuraru,  ale lui Fabian Schwartzenberg şi cele ale Monicăi Hoffman.

 Descinderile au vizat un caz de trafic de influenţă şi spălare de bani de cinci milione de euro şi mai multe persoane printre care şi Monica Hoffman, despre care se spune că ar fi iubita omului de afaceri Elan Schwartzenberg, au fost duse la sediul DNA.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel