Și-a pierdut inelul de logodnă și l-a căutat peste tot. Apoi a fost la veterinar

Foto: Facebook Amanda Davey
Foto: Facebook Amanda Davey

Povestea unui inel de logodnă pierdut a devenit virală pe internet.

Povestea unui inel de logodnă pierdut a devenit virală pe internet, conform Daily Mail.

Amanda Davey din Melbourne, Australia, și-a scos inelul de logodnă de pe deget și l-a pus pe o măsuță, pentru a nu fi incomodată atunci când își făcea părul. Când a vrut să-l ia și să și-l pună înapoi pe deget, nu l-a mai găsit, iar privirea i s-a oprit pe Rottweiler-ul său în vârstă de doi ani.

„M-am panicat, Jake și cu mine am întors casa pe dos și nu am putut să-l găsim", a povestit australianca despre incident, pe Facebook. Atunci, ea și-a dat seama că Millie, câinele lor, a început să se comporte ciudat.

Cine a furat inelul? Câinele

 (w670)

„Am tot spus, cred că Millie l-a înghițit, însă Jake mi-a zis că nu are cum", a continuat Amanda. După mai multe discuții, cuplul a dus cățelul la veterinar, iar o radiografie a arătat adevărul: Rottweiler-ul îl înghițise.

Bineînțeles, cuplul a trebuit să aștepte ca animalul să scoată în mod natural inelul din corp. „Am zis că nu părăsim locația în cazul în care cineva știe... am așteptat patru ore", a spus Jake. „Am săpat cu vârful unei lopeți și... odată ce l-am găsit... i-am spus Amandei că restul e treaba ei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel