EXCLUSIV  Sezonul eclipselor. Daniela Simulescu: ”Sunt eclipse zguduite. La ce să fiți atenți!”

Sursă foto: Pexels (Br Zp)
Sursă foto: Pexels (Br Zp)

Astrologul DC News Daniela Simulescu a vorbit despre eclipsele care au loc în această perioadă. 

”Vă invit între 30 aprilie și 16 mai, pentru că nu sunt eclipse simple, sunt eclipse zguduite de aceste planete, Uranus și Saturn, pe care nu le prea putem controla. La ce să fiți atenți? La chestiunile financiare din viața voastră, la relațiile pe care le aveți cu băncile, la salariile voastre, dacă se anunță că se taie, dacă se anunță că se măresc, la cheltuieli, la inflație. Inflația nu e doar ce auzim la la televizor, ci la inflația din viața noastră, unde trebuie să pompăm bani ca să salvăm situația. Să fiți atenți la creditele pe care le aveți, la investiții, la riscurile pe care le faceți din punct de vedere financiar, la gelozie, la posesivitate, la frustrare și la o oarecare manie, o oarecare paranoia. 

Roadele pământului și resursele noastre. Egoul se inflamează

Când vorbim de luna nouă în Taur, eclipsa de soare de pe 30 aprilie, vorbim despre a planta, despre a pune semințe, deci despre puterea pământului. O Lună nouă vorbește de intenții, e doar o stare, dar e vorba de pământ, de ce ne dă pământul. Doar că Luna plină din Scorpion, cu eclipsa de lună de pe 16 mai, în careu cu Saturn, ne determină să nu avem acces la resursele de care avem nevoie, fie că e un salariu, fie că e o moștenire, fie că e o investiție, cineva care vă dă bani pentru o afacere. Ori familia se implică și nu vă ajută deloc, ori societatea. Se schimbă ceva în lumea asta și nu mai poți. Știai că poți să te bazezi pe niște bani și dintr-o dată nu mai ai acces la banii respectivi, nu poți să îi folosești, nu poți să îi gestionezi. Astea sunt temele principale. 

V-aș invita ca de fiecare dată când există două eclipse, în alea două săptămâni să fiți cu ochii cât cepele, cu urechile ciulite și să și simțiți, să și mirosiți. Vă recomand să nu acționați imediat, pentru că eclipsele nu au nimic cu voi. De obicei, în perioada dintre eclipse luăm personal chestiile astea, foarte personal. Egoul nostru se inflamează și se supără și ne victimizăm îngrozitor. Nu e nimic personal. Universul, Lumea, toate astea au o matematică și ele se întâmplă ca să ne arate că suntem simpli muritori”, a afirmat Daniela Simulescu, astrolog DC News, în emisiunea ”Începe sezonul eclipselor! Daniela Simulescu: Vești neașteptate, câștiguri sau pierderi”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel