Urmărește emisiunea live



Sexy-violatoarea taximetristului, închisoare cu executare

luminita-perijoc
luminita-perijoc

Judecătorii de la Tribunalul Tulcea au condamnat-o pe Luminiţa Perijoc, "sexy-violatoarea" taximetristului Nicolae Vlad,  la cinci ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor În plus, ea va trebui să îi plătească taximetristului şi 1.000 de lei cu titlul de despăgubiri morale, dar şi 500 de lei către Spitalul Judeţean Tulcea. Sentinţa e definitivă şi nu poate fi atacată cu apel. 

Luminița Perijoc a foat acuzată, în urmă cu un an, de taximetristul Nicolae Vlad, că l-a agresat și violat. Procurorii au ajuns la concluzia că bărbatul nu a fost violat. "Sexy-violatoarea" a fost scoasă de sub urmărire penală pentru săvârşirea acestei infracţiuni, însă au trimis-o în judecată pentru tentativă de omor.

Potrivit rechizitoriului,  în noaptea de 22 spre 23 august 2012, în jurul orei 00.20, Luminiţa Perijoc a invitat în apartamentul în care locuieşte singură un taximetrist căruia îi solicitase de mai multe ori în acea zi să îi cumpere băuturi alcoolice şi ţigări, potrivit RTV.

"Pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan din motive pasionale, inculpata Perijoc Luminiţa i-a aplicat două lovituri cu un cuţit în zona capului părţii vătămate (taximetrist), pe care o invitase în locuinţa în care inculpata locuia singura. Taximetristul a reuşit să se refugieze în bucătărie, de unde a apelat Serviciul de Urgenţă 112, alertând organele de poliţie şi ambulanţa", se menţionează în rechizitoriu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel