Sevilla – CFR Cluj | Rezultat LIVE score. Clujenii, în fața unei revanșe istorice

Sevilla – CFR Cluj Rezultat Europa League
Sevilla – CFR Cluj Rezultat Europa League

Sevilla – CFR Cluj | Rezultat LIVE score în returul șaisprezecimilor Europa League. DC News a prezentat evoluția scorului partidei din Spania.

Sevilla – CFR Cluj | Rezultat final


CFR Cluj a fost eliminată din Europa League la fotbal după ce a terminat la egalitate cu formaţia spaniolă Sevilla FC, 0-0, joi seara, pe Stadionul Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla, în manşa a doua a şaisprezecimilor de finală.

Campioana României a părăsit competiţia fără a cunoaşte înfrângerea în dubla cu formaţia andaluză, multiplă câştigătoare a trofeului, după 1-1 în partida de la Cluj-Napoca.

Clujenii au fost aproape de a produce o mare surpriză, dar golul marcat pe finalul jocului de Păun a fost anulat după intervenţia VAR-ului.

Sevilla a dominat jocul şi a avut o posesie destul de mare, 66%, în care ambele formaţii au ratat ocazii de gol (22-14 la acţiuni periculoase), însă scorul a rămas alb.

REPRIZA a II-a Sevilla – CFR Cluj 0-0. Clujenii părăsesc Europa League fără să fie învinși de Sevilla, din cauza golului primit acasă în tur.

 FINAL de MECI

min. 90+1 Bordeianu ia roșu

6 minute de prelungire

min 88. GOOOOOOOOL ! Păun deschide scorul dar reușita sa este anulată de arbitru după consultarea VAR

min. 46 A început meciul

REPRIZA 1 Sevilla – CFR Cluj 0-0

 PAUZĂ

min. 27 Andrei Burcă, accidentat, este înlocuit cu Kevin Boli

min. 1 A început meciul

Sevilla - CFR Cluj este joi, de la ora 22.00, în deplasare, o partidă contând pentru manşa secundă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League. În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Sevilla – CFR Cluj echipele de start

Sevilla: Bounou - Jesus Navas, Diego Carlos, Kounde, Reguilon - Joan Jordan, Gudelj, Fernando - Suso, L.De Jong, Ocampos
Rezeve: Pastor, Sergi Gomez, Rony Lopes, Nolito, Banega, Escudero, En-Nesyri

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vincius, Burcă, Camora - Djokovic, Bordeianu, Păun, - Deac, Traore, Omrani
Rezerve: Sandomierski, Luis Aurelio, Boli, Golofca, Hoba, Cestor, Rondon.

Echipa lui Dan Petrescu încearcă să producă o nouă "minune" pe continent. După 1-1 la Cluj, ardelenii visează să producă surpriza în Andaluzia și să se califice în optimile Europa League.

Campioana României vine după o victorie cu ocupanta locului 2 din Liga 1, U Craiova (0-2). Clujenii au terminat campionatul regulat pe primul loc, cu 52 de puncte obținute, la o distanță de șase lungimi față de poziția secundă.

Sevilla – CFR Cluj echipe probabile

Sevilla: Bounou – Kounde, Gudelj, Diego Carlos – Jesus Navas, Joan Jordan, Fernando, Reguilon – Suso, L. De Jong, Ocampos
Antrenor: Julen Lopetegui

CFR Cluj: Arlauskis – Cr.Manea, Burcă, Vinicius, Camora – Djokovic, Bordeianu, Hoban – Deac, Traore, Omrani
Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitru: Andria Treimanis / Asistenți:Haralds Gudermanis, Aleksejs Spasjonikova (toți din Letonia)

Stadion: Ramon Sanchez Pizjuan

Dan Petrescu crede într-o minune

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă susţinută în Spania, că este convins că şansele formaţiei sale de a se califica în optimile de finală ale Europa League sunt mici, precizând că Sevilla este favorită clară, mai ales după rezultatul de egalitate din prima manşă (1-1).

"E un meci foarte important pentru cariera mea, la fel ca şi pentru jucători. Sunt convins că şansele noastre sunt mici, Sevilla e favorită clară. Dacă noi câştigam cu 1-0 în tur eram mult mai optimist. Dar cu acest egal numai o altă minune poate face ca CFR să se califice mai departe. Îmi e foarte greu să aleg un jucător de la Sevilla care îmi place, pentru că sunt toţi foarte buni. Au 17 internaţionali în lot. Am studiat Sevilla, dar noi studiem foarte bine orice adversar. Şi Sevilla e foarte periculoasă acasă, la fel ca CFR. Deci aici ne asemănăm. Iar penalty-urile le vom exersa... să dea Domnul să ajungem la penalty-uri, înseamnă că am făcut un meci extraordinar. Noi nu avem presiune, ce presiune să avem? La ei e presiune, că sunt Sevilla. Dacă pe noi ne elimină Sevilla, ce presiune să avem? Emoţiile sunt foarte mari, dar e ceva normal, pentru că asta e meseria de antrenor", a spus el.

Probleme de lot la Sevilla

Chiar dacă s-au antrenat ieri alături de restul lotului, accidentații de la partida cu Getafe, portarul Vaclik și mijlocașul Fernando au șanse mici să joace în această seară. Presa spaniolă anunță că Lopetegui a convocat 19 jucători în lotul pentru jocul cu CFR, tocmai pentru a renunța la Fernando, în cazul în care problemele musculare nu-i vor permite să joace brazilianului cu gol și pasă de gol la ultimul meci.

Și Vaclik se pare că va fi rezervă. Portarul titular va fi înlocuit de marocanul Bono, care a mai jucat doar în Cupa Spaniei și în trei partide din grupele Europa League.

Sevilla - CFR Cluj se joacă joi, de la ora 22.00, în deplasare, o partidă contând pentru manşa secundă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League, rezultatul și evoluția scorului fiind preentate în format Live score pe dcnews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel