Serviciu de Ambulanță București, sute de apeluri

ambulanta
ambulanta

Aproximativ 700 de solicitări s-au înregistrat în noaptea de joi spre vineri la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, toate fiind rezolvate susține managerul SABIF, Alis Grasu. 

Ea a precizat că, în prezent, nu sunt cazuri în aşteptare, deşi se circulă greu pe străzile laterale. 

"Nu ne-au rămas maşini blocate în zăpadă nici în Ilfov şi nici în Bucureşti. Am reuşit şi am trecut cu bine noaptea. În cursul nopţii s-au înregistrat în jur de 700 de solicitări. La momentul acesta nu sunt cazuri în aşteptare. Se circulă greu pe străzile laterale. Pe străzile mici sunt maşini parcate ca de obicei pe ambele sensuri de mers.

Puţin probabil că vor avea cum să le ridice că majoritatea vor pleca fără maşini de acasă. Cert este că, deocamdată, zăpada este afânată, astfel că încă se mai poate circula. Să vedem însă în momentul în care temperaturile vor fi foarte coborâte şi va îngheţa această zăpadă probabil că se vor face şleauri", a spus medicul. 

Potrivit lui Alis Grasu, 60 de persoane fără adăpost au fost transportate la spitale sau la adăposturi. Cele care aveau probleme medicale acute au fost duse la spitalele de urgenţă, iar cele cu probleme medicale cronice la spitalele aparţinând Primăriei Capitalei.

Persoanele fără adăpost care nu aveau probleme medicale au ajuns la adăposturile Primăriei Generale şi ale primăriilor de sector.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel