Serviciile secrete cer TOCILARI, nu JAMEȘI BONZI. Ce cred tinerii despre propunere

Serviciul secret francez are nevoie de tocilari, nu de tineri „Jameși Bonzi", mai ales în aceste timpuri în care se adaptează pentru lumea post-Covid-19, a transmis directorul tehnic.

Serviciul secret francez are nevoie de tocilari, nu de tineri „Jameși Bonzi", mai ales în aceste timpuri în care se adaptează pentru lumea post-Covid-19, a transmis directorul tehnic, conform The Guardian.

Patrick Pallioux a explicat, într-o declarație publică rară, că există pericolul ca tinerii francezi pricepuți la tehnologie nu se consideră potriviți pentru standardele Directoratului general francez pentru securitatea externă (DGSE).

Oameni conectați la noile tehnologii

„Avem nevoie de oameni care sunt foarte conectați la noile tehnologii – deci tineri", a spus Pailloux, pentru AFP. „Trebuie să-i aducem în DGSE, este esențial".

DGSE a recunoscut în trecut că a început să primească o atenție suplimentară datorită serialului de la televizor „Le Bureau des Legendes" (cunoscut sub numele de „Le Bureau" în afara Franței, n.r.).

În acel serial, spionii neînduplecați din diverse misiuni periculoase ale lumii lucrează în tandem cu experții IT angajați de DGSE, în sediul din Paris.

Nu trebuie să fii ca James Bond sau Rambo. Trebuie doar să fii isteț

Tinerii „îi au pe James Bond și forțele speciale în minte", a spus Pailloux. „Încep să creadă că nu sunt Rambo, sunt tocilari", iar acest lucru îi împiedică să considere să intre în DGSE. „Însă, nu doar bărbații cât un munte sunt puternici. Dacă ești cât un munte când vine vorba de știință poți și tu să-ți servești țara".

În contextul unei lumi post-Covid-19, talentele IT vor fi și mai cruciale, ținând cont de interacțiunile fizice scăzute în detrimentul celor virtuale. „Securitatea cibernetică sunt alfa și omega securității globale în lumea în care trăim", a mai spus Pailloux. „Dacă nu suntem în stare să ne asigurăm sistemul informatic, atunci restul securității din alte sectoare este inutil".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel