Senatorul Leonard Cadăr a demisionat din PDL

leonard
leonard

PDL  a mai pierdut un parlamentar. Senatorul Leonard Cadăr şi-a anunţat azi demisia din PDL. El a menţionat de la tribuna Senatului României că va acţiona în continuare ca senator independent, scrie pesurse.ro.

Leonard Cadăr este senator de Neamţ al cărui colegiu se suprapune cu cel  al deputatului Elena Udrea. Sursele spun că a părăsit PDL după o ceartă cu primarul Laurenţiu Dan Leoreanu principalul susţinător al Elenei Udrea în campania electorală.

 Potrivit presei locale, edilul romaşcan l-a numit pe Leonard Cadăr drept „senatorul melcilor“.  În replică, parlamentarul a spus că este vorba de o mitocănie politică şi a sugerat faptul că Leoreanu este un dictator

 Între primarul Laurenţiu Dan Leoreanu şi senatorul din Colegiul 2, Leonard Cadăr, a izbucnit un adevărat „război al declaraţiilor“. Deşi sunt reprezentanţi ai aceleiaşi formaţiuni politice, cei doi politicieni nu s-au menajat deloc după Convenţia Naţională PDL. Edilul romaşcan a susţinut moţiunea Udrea în timp ce parlamentarul a mers pe mâna lui Vasile Blaga. Iritat de acest lucru, primarul romaşcan a spus că Leonard Cadar îi datorează lui funcţia de senator. „O fi şi domnul Cadăr un mare om politic acum, cred că datorită votului lui nu a ieşit doamna Udrea preşedinte PDL. Cine a pus ştampila la alegerile parlamentare pe ARD pentru doamna Udrea, a pus şi pentru el. Prost să fii, noroc să ai…! Dânsul îmi datorează funcţia de senator, o spun public“, a declarat primarul Laurenţiu Dan Leoreanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel