Senatoarea PNL și-a săpat singură groapa. Cum s-a dat de gol

Senatoarea PNL Doina Anca Tudor se apără de acuzaţiile procurorilor cu argumentul că la data faptelor de care este acuzată nu se afla în ţară. Stenogramele şedinţelor Senatului şi informaţiile din caseta cu activitatea ei parlamentară o contrazic flagrant.

Senatoarea Doina Anca Tudor se apără de acuzaţia procurorilor că ar fi intermediat mita dintre Ilie Carabulea şi fostul ei soţ, Daniel Tudor, cu argumentul că era în proces de divorţ, şi, din cauza relaţiei conjugale dezastruoase, ar fi şi lipsit din ţară în perioada indicată de procurori.

"Soțul meu părăsise domiciliul în 2013, în urma unor scandaluri interminabile, cum și-ar fi putut imagina cineva că aș fi putut să colaborez sau să merg la asemenea mârșăvii. Deci este indiscutabil. Eu nu eram în țară, pentru perioada aceea am documentele depuse la DNA, cu pașaportul, cu biletul de avion. Am mers la copilul meu în Statele Unite pentru că acolo locuiește. Am, în plus, toate actele medicale pe care le-am avut ca urmare a chinului pe care l-am trecut în 2013 și 2014, după 28 de ani de căsnicie. Sunt probleme personale, dar care contează enorm, pentru că nu se pot discuta lucrurile de care mă acuză ei", a afirmat luni Doina Anca Tudor, după o vizită la DNA, scrie RTV.

Varianta ei este susţinută şi de avocat, care a întărit că senatoarea nu avea cum să intermedieze o mită, pentru că nu era în ţară.

[citeste si]

Procurorii DNA au indicat, ca interval în care ar fi fost înfăptuite infracţiunile, perioada martie-mai 2013. DNA susține că, în perioada martie-mai 2013, Doina Anca Tudor l-a ajutat în mod direct pe Daniel Tudor să primească suma de 200.000 de euro (dintr-un total de 300.000 de euro), pentru ca el, în calitate de președinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, să favorizeze o firmă de asigurări care făcuse obiectul unor controale.

DNA nu a spus deocamdată cu precizie datele la care Doina Anca Tudor ar fi acţionat în mod direct ca intermediar, însă ea a avut grijă să se acopere, spunând că nici nu se afla în ţară în perioada indicată de procurori, deci nu ar fi avut cum să intermedieze mita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel