Semifinală Franţa - Belgia. "Pregătiţi pentru orice scenariu"

Rusia 2018, semifinala
Rusia 2018, semifinala

Franţa şi Belgia se luptă pentru un loc în finala CM 2018. 

Franţa este pregătită pentru "orice scenariu" şi are toţi jucătorii disponibili pentru întâlnirea din semifinalele Cupei Mondiale 2018 împotriva Belgiei, a declarat selecţionerul Didier Deschamps. 

"Nimeni nu este indisponibil, chiar dacă la antrenamentul de luni am odihnit patru jucători. A fost o măsură de precauţie", a spus Deschamps, la Sankt Petersburg, cu o zi înaintea partidei cu belgienii. El a spus că adversara Les Bleus a făcut un meci extraordinar contra Braziliei după un plan bine stabilit. Vor face aşa ceva şi cu noi? Probabil, a menţionat tehnicianul. 

El a adăugat însă că jucătorii săi sunt pregătiţi pentru a face faţă oricărui scenariu al oponentului. Vom fi pregătiţi şi ne vom adapta jocului belgienilor, oricare ar fi acesta. Suntem gata şi m-am asigurat că jucătorii vor face faţă oricărui scenariu posibil, atât la începutul meciului cât şi pe parcurs, în cazul în care ceva se schimbă, a dat asigurări Deschamps. Franţa şi Belgia se vor confrunta marţi seara în prima semifinală la CM 2018, pe stadionul din Sankt Petersburg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel