Șeful IPJ Giurgiu, dat afară de ministrul Bode, după scandalul din Bolintin Vale - surse Antena 3

LUCIAN BODE / Sursa foto: Facebook
LUCIAN BODE / Sursa foto: Facebook

Șeful IPJ Giurgiu ar fi fost dat afară de ministrul de Interne, Lucian Bode, după scandalul din Bolintin Vale, acolo unde un șofer a fost ucis, iar oamenii, revoltați, au ieșit în stradă, potrivit Antena 3.

Ministrul Lucian Bode l-ar fi dat afară pe şeful Inspectoratului Poliției Județene din Giurgiu. A fost destituit de la conducerea inspectoratului, însă va primi o altă funcţie în cadrul altei structuri, potrivit surselor Antena 3. Acesta ar fi ocupat funcția prin concurs, potrivit informațiilor DIGI24.

"Inspectorul-șef a intrat aseară, la Sinteza Zilei, emisiunea lui Mihai Gâdea, şi nu a fost în stare să explice exact ce se întâmplă la Bolintin Vale. Oamenii reclamă ca sunt nereguli peste nereguli şi că Poliţia nu face nimic. Aseară, încerca să lămurească ceva.... Cineva îi şoptea ce să răspundă", a spus Cătălina Porumbel, în emisiunea Decisiv, de la Antena 3.

Vezi și: Proteste după crima din Bolintin Vale. Cumnatul șoferului ucis: I-a aruncat o pavelă în cap, a căzut secerat. Avea o fetiţă de 5 ani şi un băieţel de 12 ani

Primarul oraşului Bolintin Vale, apel pentru suplimentarea forţelor de ordine în localitate

Primarul oraşului Bolintin Vale, Daniel Trăistaru, a făcut un apel către autorităţi pentru a suplimenta forţele de ordine în localitate, în urma situaţiei tensionate apărută în urma decesului unui bărbat agresat în urmă cu câteva zile.

"La finalul săptămânii trecute am avut un eveniment total nefericit în localitate, un cetăţean a fost agresat şi lovit cu o piatră şi ieri a decedat la spital (...) Aşa nu se mai poate, nu este ceva singular şi faptele pe care le fac aceşti cetăţeni sunt foarte variate, de la a opri maşini în trafic, a hărţui copiii care merg la şcoală, sunt foarte multe, oamenilor le este frică să mai iasă pe stradă (...) Dacă vom avea poliţie şi instituţii de forţă care să fie prezente în zona aceasta din localitate unde avem infracţionalitate crescută, nu vom mai ajunge la aşa ceva', a declarat joi, presei, primarul localităţii Bolintin Vale, Daniel Trăistaru.

El spune că în localitate este "un grup compact" de oameni care fac astfel de fapte, iar acest "punct nevralgic" trebuie tratat ca atare, motiv pentru care a şi făcut încă din anul 2017 o adresă către Ministerul de Interne pentru ca efectivele de poliţie şi jandarmerie să fie suplimentate în zonă. Aproximativ patru sute de locuitori din Bolintin Vale s-au adunat, miercuri seară, în centrul localităţii pentru a-şi exprima nemulţumirile după ce bărbatul agresat şi lovit cu piatra a decedat. Prefectul judeţului Giurgiu, Aneta Matei, a convocat joi o întâlnire de urgenţă cu toţi factorii de răspundere din judeţ pentru a stabili măsurile care se impun în această situaţie.

Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel