Şedinţă de Guvern 19 martie. Proiecte importante pe ordinea de zi

Guvern
Guvern

Guvernul se reuneşte marţi în şedinţă, pe ordinea de zi aflându-se o serie de proiecte, printre care şi cel care se referă la Programul de stimulare a cumpărării de autoturisme noi. 

Guvernul a făcut luni publică agenda şedinţei Executivului care se va desfăşura marţi. Potrivit agendei, Cabinetul Dăncilă ar putea aproba, în şedinţă, lista cuprinzând categoriile de informaţii secrete de stat, pe niveluri de secretizare, elaborate şi deţinute de Ministerul Educaţiei Naţionale, în domeniul său de activitate, precum şi de către instituţiile publice şi unităţile aflate în subordinea sau în coordonarea acestuia şi termenele de clasificare aferente acestora. 

Pe ordinea de zi se mai află şi modificarea şi completarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 140/2018 pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2018 - 2019 şi pentru prorogarea unor termene. 

Decizie privind schimbarea denumirii Academiei Tehnice Militare



Un alt proiect de hotărâre ce urmează a fi adoptat în şedinţa de marţi prevede aprobarea unui amendament convenit între Guvernul României şi Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei la Acordul-cadru de împrumut pentru finanţarea Proiectului privind reabilitarea infrastructurii şcolare din România, semnat la Bucureşti la 11 iulie 2003. 

Pe agenda şedinţei se mai află un proiect pentru modificarea anexei la Hotărârea Guvernului nr. 282/2016 privind aprobarea Planului de acţiune pentru implementarea Strategiei de dezvoltare a sistemului judiciar 2015 - 2020, dar şi un proiect care vizează schimbarea denumirii Academiei Tehnice Militare. 

Vezi şi: Un fost ministru critică protestul "foaia albă": Orice fraier poate...

Când va fi externat Dragnea. Ștefănescu: E obligatoriu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel