Funeriu critică protestul "foaia albă": Orice fraier poate să braveze

Examen
Examen

Un fost ministru al Educaţiei critică protestul lansat pe reţelele sociale, în care elevii sunt îndemnaţi să nu scrie nimic la simularea bacalaureatului care are loc zilele acestea şi să dea foaia albă în semn de protest faţă de ceea ce se întâmplă în sistemul de educaţie. 

O campanie cu denumirea #foaiaalbă a fost lansată pe rețelele de socializare, prin care elevii sunt îndrumați să predea foaia albă la simularea examenelor sau să scrie nemulțumirile pe care le au. În acest sens, elevii spun că protestează împotriva sistemului de învățământ.

"Să se noteze: nu sunt de acord, și consider ca fiind un penibil răsfăț, protestul "foaia albă". Orice fraier poate să braveze dând o foaie goală. Dacă tot vreți să protestați, faceți protestul "foaia plină", demonstrați că luați 10 pe linie și că sunteți mai buni ca impostorii care vă conduc. Ah, dar am uitat: asta e mai greu și nu ne place efortul, în schimb ne plac luminile rampei mediatice... Așa că nu-i mai ridicați în slăvi pe cei care "protestează" cu foi goale...", a scris fostul ministru al Educaţiei pe Facebook. 

Vezi şi: ASF-ul, pe cale de dispariție? Ce s-ar putea întâmpla cu instituția

Augustin Lazăr, decizie BOMBĂ privind viitorul său

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel