Ședința coaliției și CEx PSD, luni. Modificarea legii STS și rectificarea bugetară, printre teme

Viorica Dăncilă (PSD)
Viorica Dăncilă (PSD)

Călin Popescu-Tăriceanu a anunțat că va discuta cu Viorica Dăncilă, în ședința de luni a coaliției, despre rectificarea bugetară și modificarea legii STS. Tot luni, de la ora 18.00, PSD are o reuniune a CEx.

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, duminică, la Antena 3, că temele pe care le va aborda cu premierul vizează posibile măsuri pe care le poate lua Guvernul și Parlamentul, în contextul cazului din Caracal. Liderul ALDE a precizat că poate fi modificată legea STS sau procedurile de intervenție în cazuri precum cel din Caracal.

Totodată, președintele Senatului a spus că vor fi discuții și despre rectificarea bugetară.

CEx PSD, tot luni

CEx al PSD va avea loc, luni, de la ora 18.00, la sediul din Băneasa, conform unui anunț al partidului.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, sâmbătă, că ia în calcul un referendum care are în vedere pedepse mai mari pentru criminali, violatori și pedofili, cum ar fi închisoarea pe viață sau castrarea chimică, în contextul cazului din Caracal.

Totodată, pe fondul situației din Olt, președintele PSD a spus că a amânat Congresul partidului din 3 august, unde trebuia să fie lansat candidatul la prezidențiale, respectiv Viorica Dăncilă.

Cât despre subiectele care ar putea fi discutate la CEx, Viorica Dăncilă a anunțat, vineri, că Eugen Teodorovici ar fi potrivit pentru funcția de premier, dacă PSD va câștiga alegerile prezidențiale. Liderul social-democrațilot a adăugat că va face o propunere în acest sens după ce va discuta în Comitetul Executiv Național al partidului, notează Mediafax. 

O altă temă pe care Dăncilă a spus că ar vrea să o abordeze la următoarea ședință a Comitetului Executiv ar fi legată de stabilirea echipei de campanie și strategia PSD la prezidențiale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel