Şedinţă CEX PSD. Ce program are vicepremierul Paul Stănescu

Mihai Ciobanu / 05 noi 2018 / 10:29 Salveaza PDF Comentarii
PSD
Descriere foto: PSD

Vicepremierul Paul Stănescu, unul dintre contestatarii lui Liviu Dragnea, are un cu totul alt program decât colegii săi din PSD, pe durata desfăşurării şedinţei CExN.

Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, participă luni, 5 noiembrie 2018, de la ora 12, la Forumul Național al Strategiei UE pentru Regiunea Dunării-SUERD - evenimentul de lansare a Președinției României la SUERD: “Întărim coeziunea pentru o prosperitate comună în regiunea Dunării” (București, Palatul Parlamentului, Sala Nicolae Iorga), anunţă MDRAP. 

Evenimentul are loc în perioada 5 – 6 noiembrie 2018 și este organizat de Ministerul Afacerilor Externe, prin ministrul delegat pentru Afaceri Europene, și MDRAP.Ministerul Afacerilor Externe asigură guvernanţa SUERD la nivel național. MDRAP asigură coordonarea din partea României a Ariei Prioritare 3 a SUERD - „Cultură, turism şi contacte directe între oameni”. România coordonează această arie împreună cu Bulgaria, în cadrul Pilonului A-“Interconectarea regiunii Dunării”.

De asemenea, MDRAP este punct de contact pentru România pentru Aria prioritară 10 - “Dezvoltarea capacităţii instituţionale şi a cooperării’’, coordonată de Austria şi Slovenia.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26