EXCLUSIV  Secretomanie la GCS. Ioana Constantin: Aşa se întâmplă când nu ai oameni competenţi

Foto: Dan Nelson - Pexels
Foto: Dan Nelson - Pexels

Ioana Constantin (PMP) a vorbit despre secretomania de la Grupul de Comunicare Strategică, a cărui componenţă este ţinută departe de ochii presei şi ai opiniei publice. 

"Cred că atunci când nu ai oameni competenţi în acest grup sau când creezi o comisie, un departament, când nu ai oameni care vin pe specializare respectivă, nu ai cu cine să te lauzi şi atunci preferi să ţii lucrurile la secret, cumva cofidenţial.

Eu nu înţeleg de ce ar fi asta o chestiune de confidenţialitate sau de securitate naţională, să nu ştim şi noi cine este acolo, oameni care, până la urmă, iau decizii sau gândesc nişte strategii în ceea ce ne priveşte pe noi toţi sau sistemul de sănătate, lucruri foarte importante pentru întreaga societate.

Nu am înţeles de la bun început de ce a fost această secretomanie. Nu spun că ar trebui să iasă în evidenţă, dar sunt lucruri de transparenţă, mai ales într-o perioadă în care circulă foarte multe fake news-uri, există foarte multă manipulare. Era foarte important să ştim cine sunt oamenii de acolo, cu ce se ocupă fiecare dintre ei şi să comunice eficient şi transparent cu noi toţi", a declarat Ioana Constantin la DC News.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel