Sebastian Papaiani, plin de furie: Este o formă de teroare. Oricând poate intra la mine în casă să mă acuze de cine ştie ce

Sâmbătă seară, la emisiunea "Dincolo de știri", realizată de Cristina Țopescu la Antena 3, invitați au fost Sebastian Papaiani și Ioan Ghișe. Aceștia au discutat despre ce se întâmplă în prezent cu grupul Intact.

VEZI ȘI: Jurnaliștii de la Antena 3, plimbare la Cotroceni. Imaginile care vor produce un CUTREMUR la nivel mondial

"Eu am fost furios când am aflat ce s-a întâmplat la Antena 3. Nu este vorba doar despre libertatea de vorbire a Antenei 3... ar fi putut fi vorba despre orice alt post de televiziune. Libertatea de vorbire este pusă în pericol printr-un proces absolut civil. Cum poți să suprimi un post de televiziune care este dorit de cetățeni? Adevărul nu mai trebuie explicat. Se vede și se înțelege. Este o formă de teroare", a spus Sebastian Papaiani la "Dincolo de Știri".

Actorul a povestit la Antena 3 o scurtă istorioară din copilăria sa, care l-a învăţat ce este teroarea şi cum se simte ea.

"Când aveam 10 ani, peste drum de casa mea, era un tânăr care a fost chemat să facă Armata, dar el făcuse Armata, dar s-a gândit să se înscrie la o școală de Securitate care se făcea la Câmpina. Acest om a introdus teroarea printre copiii de pe stradă. Și ce a făcut el după ce s-a întors de la acele studii înalte? Și-a chemat niște prieteni și după i-a pus să bea, i-a legat în pivniță și i-a bătut juma de zi. După ce i-a bătut bine, din ziua aceea nu ne-am mai jucat pe stradă pentru că am simțit frica și teroarea.(...) Un neputincios instaurează teroarea. Aşa a simţit şi acum. Atâta l-au târât prin noroi şi oameni (pe Dan Voiculescu - n.r.) încât am simţit teroarea. Oricând poate intra la mine în casă cineva şi să mă acuze de cine ştie ce", a mai zis marele actor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel