Urmărește emisiunea live


Jurnaliștii de la Antena 3, plimbare la Cotroceni. Imaginile care vor produce efecte puternice în presa mondială

Mihai Gâdea, Mircea Badea, Adrian Ursu, Oana Stancu și Alessandra Stoicescu sunt doar o parte dintre jurnaliștii postului de televiziune Antena 3, care și-au anunțat prezența, duminică, de la ora 17.00, la Cotroceni. "Ieși afară, javră ordinară!", este 'îndemnul' pe care-l va striga Mircea Badea.

Într-un mesaj postat pe Facebook, unul dintre susținătorii Antena 3 spune că imaginile care vor fi surprinse mâine ar putea produce efecte devastatoare în presa mondială.

VEZI ȘI: Maria Coman vorbește despre GREȘELILE făcute la Antena 3

"Pentru un efect maxim, tocmai că este foarte greu ca un număr mare de cetățeni să se strângă în același timp și în același loc, este necesar ca la o oră dinainte stabilită (duminica ora 17) în centrul orașului fiecăruia, să-și dea întâlnire oricine se simte afectat în orice fel de porcăria petrecută astăzi și oricine o simte ca pe un atentat direct la liberatatea sa de conștiință.

Astfel, dacă la aceeași oră în cât mai multe orașe vor fi cât mai mulți oameni, se poate creea masa critică pentru a produce un cutremur establishmentului interesat direct și peste capul cetățenilor, să-și pastreze satus quo-ul de castă... Chiar dacă oficialii de la noi o vor da cotită, este foarte posibil ca imaginile să fie preluate de televiziuni de afară ceea ce ar produce oricum efecte. Astfel poate devenim mai mult decât vizibili oricât ne consideră sistemul o "masă mută și inertă"...
HAIDEțI ÎN STARDĂ, DACĂ VĂ PASĂ...!!! NU UITA: UNIREA FACE PUTEREA...!!!", a fost unul dintre mesajele postate pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel