Sebastian Lăzăroiu: Preluarea lui Robert Cazanciuc de UNPR, o veste bună

Potrivit unor zvonuri, UNPR urmează să primească Ministerul Justiţiei, scenariul vehiculat fiind acela că Robert Cazanciuc se va înscrie în UNPR și va conduce în continuare Justiția. Dacă se confirmă această informație, vestea este bună, inclusiv în ceea ce îl privește pe premierul Victor Ponta, apreciază fostul consilier prezidențial al lui Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu. 

 

"Solutia cu Cazanciuc care sa ramana pe post si sa treaca la UNPR e buna, daca se confirma. Cazanciuc s a descurcat relativ bine la asaltul penalilor pana acum. Doar acum vreo doua zile il luase gura pe dinainte cu niste declaratii tampite, dar acum am inteles si de ce le a facut, era sub presiunea PSD care il ameninta cu demiterea.

Acum, oficial, trecand la UNPR, Cazanciuc scapa de presiune si intra sub aripa ocrotitoare a lui Oprea. Asta e o veste buna. Si chiar in ce il priveste pe Ponta e o veste buna, pentru ca inseamna ca nu e dispus sa sacrifice justitia printr o solidarizare cu ceilalti penali.

Sa vedem cum se va acomoda PSD cu noua situatie. Ei raman cu o povara de imagine acum in varful partidului. Dar, deh, interesul national iti trimite multe incercari in viata pana devii mai bun", a scris, miercuri, pe contul său de socializare, Sebastian Lăzăroiu.

Robert Cazanciuc ar urma să fie preluat de UNPR

Ministrul Cazanciuc a declarat, miercuri, la ieșirea de la ședința CSM, că premierul nu i-a solicitat demisia și nici el nu se gândește să facă acest gest, fiind mulțumit de activitatea desfășurată în ultimii doi ani.

De altfel, și premierul Victor Ponta i-a transmis, la începutul ședinței de Guvern de astăzi, ministrului Justiției că este "și mai eficient" de când este în coordonarea vicepremierului Gabriel Oprea.

"Acum de când... dar de fapt tot timpul ați fost în coordonarea vicepremierului pentru securitate națională, sunteți și mai eficient domnule ministru și mă bucură acest lucru", a spus premierul Ponta, citează Agerpres.

Vasile Blaga: Am discutat cu Gabriel Oprea despre moțiunea de cenzură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel