Vasile Blaga: Am discutat cu Gabriel Oprea despre moțiunea de cenzură

Co-președintele PNL, Vasile Blaga, a afirmat, miercuri, că a purtat discuții cu președintele UNPR, Gabriel Oprea, pentru susținerea moțiunii de cenzură inițiată de liberali, care urmează să fie dezbătută vineri în Parlament.

Întrebat dacă a avut discuții cu președintele UNPR pentru susținerea moțiunii de cenzură, Blaga a răspuns: "Au fost o serie de discuții, rezultatul o să-l vedeți vineri. Dânșii cred că o susțină Guvernul, au făcut-o întotdeauna, de fapt îl susțin pe Victor Ponta în Guvern. (...) O să vedem poimâine. Lucrurile sunt în evoluție", a declarat Vasile Blaga, citează Agerpres.

Co-președintele PNL a precizat, totodată, că încă nu există o poziție a deputaților minorităților naționale cu privire la moțiunea de cenzură.

De altfel, declarația liderului liberal privind susținerea UNPR pentru guvernul Ponta la votul moțiunii de cenzură confirmă ceea ce a afirmat și vicepremierul Gabriel Oprea, în urmă cu o zi la DCNews Live.

Întrebat ce va face UNPR în ceea ce privește Guvernul Victor Ponta, președintele UNPR a precizat: "Sunt un om cu principii și serios. Sunt atâtea legende când am sprijinit Guvernul Ungureanu din care făceam parte și care cei 33 de parlamentari au stat lângă mine, ne-am ținut cuvântul. Sunt om care mă țin de cuvânt. Fac parte dintr-un Guvern și în momentul în care faci parte dintr-un Guvern, omenește vă spun, în primul rând este o problemă de bun simț, să fii partener și la bine, chiar și la greu, consider acum ca om care se ocupă de securitatea națională a României, în actualul context de securitate, nu este benefică o criză pentru nimeni. Pe de altă parte, dincolo de acest lucru, suntem parteneri, ne ținem de cuvânt și consider că guvernarea lui Victor Ponta este una bună, benefică pentru România și nu o spun eu, o spun instrumentele internaționale- FMI-ul, Banca Europeană de Dezvoltare, alți indicatori, economia românească este printre primele din Europa. Ne mișcăm din ce în ce mai bine pe linia economică, ceea ce este cel mai important pentru România în acest context destul de complicat, inclusiv economic în Europa", a declarat Gabriel Oprea, marți, la DCNews Live.

Își va duce Guvernul mandatul până la final? Ce spune Gabriel Oprea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel