EXCLUSIV  Se mișcă UNIVERSUL pentru o ZODIE. Jupiter e guvernatorul vostru, veți realiza tot ce vă propuneți

foto unsplash.com
foto unsplash.com

O zodie se bucură de o uriașă susținere de la astre în tot ce-și propune. 

Jupiter a intrat în Pești și vine cu vești extraordinare mai ales pentru Săgetători, pentru că Jupiter e guvernatorul acestei zodii. Dacă ești Săgetător sau ai ascendent în această zodie, toți ce-ți vei propune vei realiza în perioada următoare. 

Moment excepțional pentru SĂGETĂTORI. Se mișcă Universul pentru voi

”Jupiter este guvernatorul vostru, este clar o perioadă importantă. Intră în casa a patra. Până în iulie, dacă vreți să vă luați o casă, e momentul potrivit să demarați procedurile. Vreți să renovați, se întâmplă ceva cu Jupiter, și, de unde, de neunde, hotărâți și se mișcă Universul. Vreți să faceți pace cu familia sau în familie se întâmplă evenimente care vă fac pe voi să-i acceptați. Cine-și dorește o investiție sau ceva în plus față de ce are, e un moment bun. Cu Jupiter în casa a patra, se va activa și sectorul profesional, se întâmplă lucruri și acolo. Să nu uităm un lucru, aveți multe planete în casa a șaptea, veți depinde foarte mult și de deciziile pe care le luați cu partenerul. Nu luați decizii de unul singur acum. Vorbiți cu partenerul.” a spus Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei SĂGETĂTOR

”Jupiter este o planetă mare, imensă, cel care înflorește, aduce oportunități, aduce speranță, aduce credință. E cel care ne dă un suflu că "hai că trecem peste asta". E marele benefic! Are și momente în care nu e cel mai bun, mai este și păcălici din când în când, dar vreau să vorbim de faptul că Jupiter ne dă speranță, e Zeus, e cel care amplifică, crește, e generos, îți oferă, te ajută, e cu expansiunea, e cu tot ce înseamnă "crede în tine și vei reuși", studiază, descoperă-te, dezvoltă-te.

Semnul Peștilor este vindecare, o vindecare în urma unor suferințe, în urma unui abandon, în urma unor probleme de sănătate și energia Peștilor, mai ales în vremurile pe care le trăim, asta ar trebui să ne aducă. E adevărat că ne aduce și mult haos, multă ceață, știri false, tendințe de tulburări de personalitate, dar acum, aici, avem nevoie de Jupiter în Pești. Avem nevoie chiar și pentru o scurtă perioadă.

Cu Jupiter în Pești vom fi mai sensibili, mai vulnerabili, vom fi mai empatici și ne vom da seama că oamenii au nevoie de suport, au nevoie de ajutor.

Când vorbim de Pești, avem de-a face cu casa a 12-a, casa unui sfârșit. Casa unei închideri de ciclu, are legătură cu tot ceea ce înseamnă spitale, azil, instituții de boli mentale, instituții în care oamenii se vindecă după războaie, după lupte, după hazard. Când Jupiter intră în Pești în această zonă, înseamnă că vine cu o soluție de vindecare” a spus astrologul Daniela Simulescu despre Jupiter în Pești. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy