Urmărește emisiunea live



Se lansează Clubul Regal al Medicilor

medici
medici

România are medici de excepție. În semn de recunoștință, rețeaua privată de sănătate Regina Maria anunță lansarea "Clubului Regal al Medicilor", în data de 10 aprilie, la Hotel Radisson Blu, Sala Atlas. Această inițiativă medicală își va desfășura activitatea sub patronajul Casei Regale a României.

Clubul, creat ca un cadru stimulativ și recompensatoriu pentru medicii de top, își propune să reunească elitele chirurgiei și medicinei în general pentru a contribui la susținerea dezvoltării şi profesionalismului serviciilor de sănătate din România.

La evenimentul de inaugurare vor fi prezenți reprezentanți ai Casei Regale a României și ai membrilor Comitetului Fondator, precum și personalități importante ale vieții medicale, printre care Dr. Dan Ulmeanu – medic primar chirurgie generală, Dr. Sergiu Stoica – medic primar neurochirurgie și domnul dr. Hadi Rahimian - medic primar obstetrică ginecologie

Celebrarea elitei medicale din România va beneficia de o atmosferă destinsă, întreținută de  de un recital de jazz inedit susținut de Aylin&The Lucky Charms, care vor avea o reprezentație live în avanpremiera lansării albumului “Cloud”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel