REGINA MARIA a preluat centrele Dr. Grigoraș. Mutare cheie în vestul țării

rmn
rmn

La aproape șase luni de la deschiderea primei unități medicale din Timișoara – una dintre cele mai mari ale Rețelei, REGINA MARIA își consolidează prezența în vestul țării, prin preluarea centrelor medicale Dr. Grigoraș. Tranzacția marchează o extindere accelerată a operatorului privat de servicii medicale în această zonă a țării și pune pe harta Rețelei un nou oraș în care REGINA MARIA vizează poziția de lider.

„Chiar dacă am intrat mai târziu pe această piață, Timișoara este un oraș-cheie pentru noi. Tocmai de aceea, ne bucurăm să ne consolidăm amprenta locală și să avem o prezență geografică semnificativă la doar câteva luni de la deschiderea primei clinici REGINA MARIA din Timișoara. Serviciile noastre medicale au acum o acoperire completă, atât prin intermediul clinicii noastre din Iulius Mall, cât și datorită celor trei clinici noi, poziționate în centrul orașului, dar și în Lugoj. Ne dorim să avem un impact local real și să devenim un partener de încredere pentru companiile locale, iar alături de echipa Centrului Medical Dr. Grigoraș, ne propunem să fim furnizorul preferat de servicii medicale al bănățenilor. Apreciem foarte mult echipa C.M. Dr. Grigoraș, cu care împărtășim o strategie și valori comune: calitatea serviciilor, extinderea continuă a gamei medicale, creșterea portofoliului de pachete de prevenție și tratament destinate clienților persoane juridice.", a declarat Fady Chreih, Directorul General al Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

În prezent, Centrul Medical Dr. Grigoraș numără trei sedii, două în Timișoara și unul în Lugoj, o echipă de peste 70 de cadre medicale, și gestionează sănătatea a peste 21.000 de pacienți corporate, care beneficiază de pachete de prevenție și tratament oferite de companie. Cu o cifră de afaceri de 1,5 milioane euro în 2015, Centrul Medical Dr. Grigoraș este unul dintre cele mai importante centre medicale private din vestul țării.

CM Dr. Grigoraș, un pionier al sistemului medical privat

"Centrul Medical Dr. Grigoraș este unul dintre pionerii sistemului medical privat din Timișoara, fondat din dorința de a alinia piața serviciilor medicale locale la standardele europene de medicină. Am reușit să facem acest lucru și ne-am extins în permanență, atât ca număr de locații, cât și din punct de vedere al gamei de servicii oferite. Proiectele noastre de viitor au vizat dintotdeauna o și mai mare extindere regională, iar acum, alături de Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, avem sprijinul unui partener solid, cu experiență națională și cu o strategie puternică de dezvoltare, care ne va susține în acest demers. În REGINA MARIA am regăsit un partener la fel de preocupat de calitatea și performanța actului medical, de grija pentru pacient, dar și de atragerea și dezvoltarea celor mai bune echipe medicale.", a declarat Dr. Magdalena Grigoraș, director general Centrele Medicale Dr. Grigoraș.

Fondat în anul 2000, Centrul Medical Dr. Grigoraș este recunoscut pentru serviciile de obstetrică-ginecologie, specializare cu care și-a început activitatea. Ulterior, centrul medical și-a extins specialitățile medicale, numărând în prezent o gamă largă de servicii, printre care medicină internă, oftalmologie, chirurgie generală, dermatologie, urologie, endocrinologie, ORL, alergologie, ortopedie-traumatologie, neurologie, psihiatrie, nefrologie etc. La acestea se adaugă un laborator propriu de analize medicale, dotat la cele mai înalte standarde, aparatură performantă de diagnostic și un centru de Medicina Muncii.

"Le mulțumesc domnului prof. univ. dr. Dorin Grigoraș și întregii sale echipe pentru ce au reușit să construiască în Timișoara și ne bucurăm că se alătură, în formulă completă, familiei REGINA MARIA. Împreună vom continua să oferim bănățenilor servicii medicale la standarde occidentale.", a adăugat Fady Chreih.

Planuri de dezvoltare a serviciilor de sănătate din vestul țării

Prin noua achiziție, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA vizează poziția de leadership în vestul țării, la jumătate de an după ce a deschis prima policlinică a Rețelei din Timișoara, în incinta Iulius Mall. Ca lider pe zona de calitate a actului medical, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își va pune toată experiența în slujba dezvoltării continue a centrelor medicale Dr. Grigoraș.

Tranzacția din Timișoara reprezintă cea de-a treia achiziție făcută de Rețeaua de sănătate REGINA MARIA în ultimele două luni, după preluarea Spitalului PONDERAS și a Centrului Medical Helios din Craiova, operatorul ajungând în acest moment la 29 de locații proprii la nivel național.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, 29 locații proprii
Reţeaua de sănătate REGINA MARIA este operatorul de servicii medicale private din România ce reunește peste 3000 de angajați și colaboratori în cele 29 de locații proprii din Bucureşti şi din ţară. REGINA MARIA și-a câștigat poziția de lider pe piața medicală românească datorită calității serviciilor oferite și a numărului de unități medicale prin intermediul cărora deservește peste 1,3 milioane de pacienți retail. Totodată, REGINA MARIA are un portofoliu de peste 350.000 de pachete de prevenție și tratament. În cifre, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 29 de locații proprii, 4 spitale, 2 maternități, 6 campusuri medicale, 8 centre de imagistică, 14 laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 180 de policlinici partenere în țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel