SCUZE amuzante și bizare ale rău-platnicilor britanici

Cele mai amuzante şi mai bizare scuze invocate de contribuabilii britanici care nu îşi expediază la timp declaraţiile fiscale au fost făcute publice.

Vrăjile făcute de soacră, frigul care împiedică scrisul pe tastatură după defectarea centralei termice şi înălţimea fizică prea redusă pentru a ajunge la fantele cutiilor poştale se numără printre cele mai amuzante şi mai bizare scuze invocate de contribuabilii britanici care nu îşi expediază la timp declaraţiile fiscale, informează vineri Press Association.

Unele dintre cele mai ciudate scuze auzite de angajaţii de la HMRC (HM Revenue and Customs) din Marea Britanie în anul 2018 au fost: 'soacra mea este o vrăjitoare şi m-a blestemat', 'sunt prea scund pentru a ajunge la cutia poştală' şi 'era prea frig ca să scriu pe tastatură după defectarea centralei termice'.

Solicitări dubioase

Termenul limită pentru expedierea online a declaraţiilor aferente anului fiscal 2017-2018 şi pentru plata impozitelor datorate este de 31 ianuarie. Persoanele care nu le vor expedia la timp riscă o amendă iniţială de 100 de lire sterline, urmată de alte posibile penalităţi. Reprezentanţii HMRC au dezvăluit că primesc în fiecare an solicitări dubioase de rambursare a unor cheltuieli făcute pentru achiziţionarea unor obiecte. Printre acestea se află pretinsa cumpărare a unui articol de lenjerie intimă realizat din lână, dar şi un tâmplar care solicita un televizor şi sistem audio pentru a-l ajuta să îşi preţuiască locul de muncă. Un alt contribuabil solicita un abonament muzical pentru a putea să asculte muzică în timp ce lucrează.

HMRC a spus că toate aceste scuze şi solicitări de rambursare nu au avut succes. Contribuabilii britanici pot fi consiliaţi în completarea acestor documente fiscale pe site-ul guvernamental gov.uk, la o linie telefonică special înfiinţată, dar şi pe reţelele de socializare.

Citește și:

Recurs compensatoriu. Iohannis, SOLICITARE URGENTĂ pentru Guvern

Toader, lovitură pentru PNL-USR și Iohannis: ADEVĂRUL!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel