Schimbare la vârful Jandarmeriei. Rădulescu, DECIZIE după semnalul lui Ștefănescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a luat poziție după evenimentele de sâmbătă, din Piața Victoriei. 

După ce duminică seară, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, i-a transmis ministrului de Interne, Carmen Dan, că ar trebui să se gândească la schimbări în Jandarmerie, care nu a făcut nimic în cazul protestatarilor din Piața Victorie, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat că va cere demisia şefului Jandarmeriei pentru evenimentele care au avut loc în timpul protestelor din Piaţa Victoriei.

[citeste si]

”În momentul în care într-o ţară democratică autoritatea de stat nu mai poate să fie exercitată, asta înseamnă că în ţara asta e anarhie. În nicio ţară din Europa, poate că prim-ministrul o să-mi dea şi mie un exemplu, sunt foarte curios să văd în ce ţară din Europa, în afară de mitinguri autorizate, cineva îşi permite să ocupe zile, luni, ani la rând un loc public. Dacă nu mi se dă un singur exemplu, înseamnă că prim-ministrul şi doamna ministru de Interne nu şi-au făcut datoria şi trebuie să vedem ce se întâmplă” a spus Cătălin Rădulescu la Palatul Parlamentului, întrebat dacă în scandalul din interiorul PSD a greşit Mihai Tudose sau Gabriela Firea.

Întrebat dacă cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, Cătălin Rădulescu a spus: ”O să cer demisia şefului Jandarmeriei”.  ”Un golan, un om care bate un bătrân vorbea foarte amical cu oamenii din Jandarmerie. Nu am înţeles ce prietenie e între cei din Jandarmerie şi acest golan”, a mai spus el.

Rădulescu a arătat că atunci când sunt probleme, acestea trebuie discutate în partid, nu în public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel