Scene șocante la un liceu din România. Incidente mușamalizate VIDEO

Scene rupte din filmele de groază la un liceu din Buzău. Doi elevi de clasa a XI-a și a V-a au fost snopiți în bătaie până și-au pierdut cunoștința chiar în incinta Liceul Pedagogic "Spiru Haret".

Primul incident s-a produs la clasa a V-a când M.E. de 11 ani fost snopită în bătaie de către o colegă. Mama fetiţei a zis că aceasta ar fi fost lovită din senin cu capul de calorifer în mai multe reprize până când aceasta a leșinat sub ochii îngroziți ai colegilor.

"De parcă nu ar fi fost suficientă ploaia de lovituri primită de elevă în zona capului, agresoarea a lovit în continuare cu picioarele în spate deși fata mea zăcea leșinată pe parchet. Doar intervenția unor colegi mai curajoși a făcut ca fata mea să fie scoasă de sub seria de lovituri aplicată de agresoare", a declarat mama fetiței.

Această a acuzat conducerea liceului că ar fi încercat să mușamalizeze incidentul: "Fetița mea a fost dusă la cabinetul medical și deși era în stare gravă, nimeni n-a chemat salvarea. A fost doar stropită cu apă pe cap ca să-și revină, dar a leșinat din nou la ore. Abia când au venit părinții mei să o ia de la școală, am aflat de la colegi ce s-a întâmplat. Sunt revoltată pentru că pe noi nu ne-a informat nimeni din conducerea școlii despre acest incident".

Pentru că fetița abia se mai putea ține pe picioare, părinții și bunicii au chemat Ambulanța, iar micuța a fost internată în spital. Imediat părinții au cerut socoteală conducerii liceului, apoi au mers la poliție unde au depus plângere. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul. Cert este că părinții fetei susțin cu documente medicale că victima ar fi suferit leziuni grave la un rinichi, urmând să fie internată într-un spital din capitală pentru analize medicale detaliate.

Un alt incident în aceeași zi

Culmea este că în aceeași zi, în același liceu, la doar câteva minute distanță, un alt incident grav a trimis la secția de chirurgie un elev de clasa a XI-a. Și acesta a fost snopit în bătaie de către un coleg de clasa a X-a, care l-a luat la pumni şi i-a rupt nasul, apoi i-a spart arcada. Părinții băiatului au fost la rândul lor şocaţi şi revoltați de tratamentul primit de elev, urmând ca și aceștia să depună plângere la poliție.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar General Buzău au declarat că au fost informaţi despre producerea celor două incidente." Am luat legătura cu directoarea liceului şi urmează ca luni să demarăm o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat. Deocamdată nu sunt în măsură să dau şi alte detalii în legătură cu evenimentele petrecute acolo", a declarat Geta Burducea, reprezentantul ISJ Buzău, scrie Știri de Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel