Scene horror la spital: a ieșit la fumat cu un cuţit înfipt în spate

Un bărbat sângerând a fost surprins la fumat la ieșirea din secția de urgențe.

Un bărbat aproape gol, cu un cuţit înfipt adânc în spate, a ieşit din secţia de urgenţe a unui spital din oraşul rusesc Kazan (Republica Tatarstan)...pentru a fuma o ţigară, informează Daily Mail. Deşi sângera, pacientul, pe nume Vladimir, în vârstă de 34 de ani, a ales să înfrunte temperatura de -10 grade Celsius de afară şi s-a întors înăuntru doar atunci când doctorii l-au avertizat că riscă să moară.

O asistentă medicală a filmat cum bărbatul - aflat doar în chiloţi - iese să fumeze în timp ce mai mulţi membri ai personalului încearcă să-l determine să se întoarcă în spital. Vladimir a fost rănit într-o confruntare cu persoane care băuseră, însă detaliile exacte nu sunt cunoscute. Cuţitul era atât de adânc înfipt în spatele bărbatului încât doar mânerul său era vizibil. Din acest motiv, personalul de pe ambulanţă ajuns la locul confruntării a pus doar un pansament în jurul rănii, fără a risca să scoată cuţitul.

Personalul spitalului îl dezbrăca pe Vladimir când acesta le-a spus brusc că are ceva de făcut şi a plecat. O femeie este auzită spunând în filmuleţ: 'Vladimir, eşti nebun?', 'Este iarnă, întoarce-te', însă acesta îi răspunde că a plecat la o ţigară. Bărbatul ajunge afară, sperând să primească o ţigară de la alţi pacienţi, dar în van. La un moment dat renunţă însă şi decide să se întoarcă. Un purtător de cuvânt al spitalului a confirmat că Vladimir a suferit între timp o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea cuţitului, iar în prezent starea sa de sănătate e stabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel