Scene de groază în Suceava. Un recidivist a omorât un bărbat cu un cuțit, apoi a fugit în parc și a mai înjunghiat 2 tineri

Scene de groază în Suceava. Un recidivist a omorât un bărbat cu un cuțit, apoi a fugit în parc și a mai înjunghiat 2 tineri / Foto: Pixabay
Scene de groază în Suceava. Un recidivist a omorât un bărbat cu un cuțit, apoi a fugit în parc și a mai înjunghiat 2 tineri / Foto: Pixabay

Un sucevean a năvălit în casa unui bărbat și l-a omorât cu un cuțit, apoi a fugit în parc și a mai înjunghiat alți doi tineri.

Scene de groază au avut loc luni noaptea în Rădăuți. Un recidivist în vârstă de 53 de ani a năvălit în casa unui bărbat și l-a omorât cu un cuțit, după care a fugit într-un parc și a mai atacat alți doi tineri. Atacatorul a fost eliberat anul trecut, după o condamnare tot pentru omor, scrie Monitorul de Suceava. Tinerii înjunghiați în parc ar fi încercat să ajute la prinderea recidivistului. Pe urmele agresorului se afla și fiul bărbatului omorât. În cele din urmă atacatorul a fost prin de polițiști.

”Autorul a fost identificat în mai puțin de 10 minute de către o patrulă de poliție într-un parc din apropiere, având asupra sa cuțitul crimei”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. Aceștia urmează să stabilească toate circumstanțele producerii evenimentului. Momentan este luată în calcul și varianta unui conflict între vecini ori a unei tentative de tâlhărie. Ancheta a fost preluată de judiciariști de la Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Recidivistul acuzat că a ucis o clujeancă pe care a cunoscut-o pe Internet, trimis în judecată

Procurorii bihoreni l-au trimis în judecată pe bărbatul de 43 de ani care ar fi ucis o femeie, după ce aceasta ar fi refuzat să întrețină raporturi intime cu el. Victima, absolventă a două facultăți, era kinetoterapeut și venea din Cluj. Ea își luase bilet către Budapesta pentru a pleca la muncă în străinătate. 

Înainte de noua etapă din viața ei, a decis să-l întâlnească pe bărbatul pe care îl cunoscuse pe Internet. Astfel, cei doi și-au dat întâlnire la Oradea. O cameră de supraveghere a surprins ultimul drum al femeii, pe 28 septembrie a.c.: era alături de bărbat, pe un drum lăturalnic de pe Calea Borșului. Acolo, individul i-ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit. 

Presa locală nota că bărbatul are mai multe condamnări pentru furturi, dar și două procese pe rol, la Judecătoria Oradea, pentru furt și pentru conducerea unui vehicul fără permis. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel