Recidivistul acuzat că a ucis o clujeancă pe care a cunoscut-o pe Internet, trimis în judecată

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Recidivistul acuzat că a înjunghiat mortal o femeie de 40 de ani, din Cluj, a fost trimis în judecată. Cei doi s-au cunoscut pe Internet și s-au întâlnit la Oradea.

Procurorii bihoreni l-au trimis în judecată pe bărbatul de 43 de ani care ar fi ucis o femeie, după ce aceasta ar fi refuzat să întrețină raporturi intime cu el. Victima, absolventă a două facultăți, era kinetoterapeut și venea din Cluj. Ea își luase bilet către Budapesta pentru a pleca la muncă în străinătate. 

Înainte de noua etapă din viața ei, a decis să-l întâlnească pe bărbatul pe care îl cunoscuse pe Internet. Astfel, cei doi și-au dat întâlnire la Oradea. O cameră de supraveghere a surprins ultimul drum al femeii, pe 28 septembrie a.c.: era alături de bărbat, pe un drum lăturalnic de pe Calea Borșului. Acolo, individul i-ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit. 

Presa locală nota că bărbatul are mai multe condamnări pentru furturi, dar și două procese pe rol, la Judecătoria Oradea, pentru furt și pentru conducerea unui vehicul fără permis.

CITEȘTE ȘI: Femeie înjunghiată în gât într-un supermarket din Cluj

Individul a fost trimis în judecată 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a informat, într-un comunicat de presă, că procurorii au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a bărbatului în vârstă de 43 de ani pentru comiterea infracţiunii de omor.

“Din probele administrate s-a reţinut că în data de 28.09.2021, în jurul orei 16:45, inculpatul S.A. s-a deplasat împreună cu persoana vătămată K.E. în vârstă de 40 ani pe care o cunoscuse în aceeasi zi, pe un drum de pământ situat în spatele societăţii F.M. din localitatea Sîntion, comuna Borş, unde, în urma refuzului victimei de a întreţine un raport sexual, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un obiect tăietor înţepător (cuţit), provocându-i plăgi înţepate/tăiate (6 plagi), ce au penetrat organele vitale ale victimei, respectiv inimă şi plămân”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, potrivit Observator

CITEȘTE ȘI: Mama gemenelor înjunghiate de propriul tată, în Roman, scrisoare cutremurătoare. Scene terifiante, din ziua crimei. Semnalele pe care le-a dat bărbatul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel