Scandalul Bercea-Băsescu. Cum își spală Traian Băsescu imaginea

În plin scandal de trafic de influență în care care se află fratele său, Mircea Băsescu, aflat în arest pentru 30 de zile, președintele Traian Băsescu semnează decrete. 

Chiar dacă președintele a răspuns mai multor întrebări pentru Realitatea Tv, după arestarea lui Mircea Băsescu, acestea nu făceau referire la arestare, ci la declarația sa, ținută înainte de reținerea lui Mircea Băsescu. Despre arestare, Traian Băsescu nu spune nimic. Poate pentru că, așa cum a spus, nu are programată nicio ieșire publică în luna iunie. În tot acest timp, Senatul cere informații la SRI și SPP despre legătura dintre Traian Băsescu și familia lui Bercea  Mondial. Parlamentarii iau în calcul chiar demiterea președintelui, nesperând într-o demisie de onoare. 

Ce face Traian Băsescu?

Semnează decrete pentru actori. Potrivit unui comunicat al Admnistrației Prezidențiale: "Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat luni, 23 iunie a.c., decretul de decorare a doamnei Tamara Buciuceanu-Botez.

Astfel, în semn de înaltă apreciere, pentru remarcabilele interpretări artistice susţinute pe cele mai importante scene din ţară, pentru dragostea, dăruirea şi talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale, domnul președinte Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional „Steaua României” - în grad de Cavaler doamnei Tamara Buciuceanu-Botez.

Decorarea a fost făcută la propunerea viceprim-ministrului, ministru al Culturii, domnul Kelemen Hunor". 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel