Scandal TAROM. Cezar Osiceanu, pilot: S-a ajuns la un alt nivel! - foto din interior

Avion FOTO AGERPRES
Avion FOTO AGERPRES

S-a ajuns la un alt nivel al războiului din TAROM, a spus pilotul Cezar Osiceanu.

Întrebat, luni, la Antena 3, de Oana Zamfir dacă a identificat persoana care l-a amenințat, Cezar Osiceanu, unul dintre cei mai buni piloți români, a răspuns astfel: „Nu am putut să identific, pentru că am fost sunat de pe un număr pe care era afișat telefon apelant ascuns. Vocea este ușor distorsionată".

„Cert este că am ajuns la un alt nivel al acestui război din TAROM, în care o mică parte din angajați încearcă să o salveze pe fosta directoare", a spus, ulterior, acesta.

Întrebat dacă are vreun conflict personal cu Mădălina Mezei și Șerban Căpitan, a precizat că nu are niciun conflict.

„Există un regulament intern al companiei TAROM care interzice angajaților să dea interviuri, să vorbească în numele TAROM, să folosească imaginea, fără aprobarea directorului general. În momentul în care doamna respectivă nu mai avea calitatea de director general, a organizat o așa zisă conferință de presă în care, în spatele ei, se văd câțiva angajați TAROM. (...) Trebuie să ținem cont de faptul că, în urmă cu o săptămână, două, când era director general informase în scris pe fiecare angajat cu privire la această normă a regulamentului intern sub amenințarea că se ajunge până la desfacerea contractului individual de muncă și cu posibile urmări penale și civile", a spus Cezar Osiceanu.

VEZI ȘI: "Avioane ținute la sol". Cezar Osiceanu, pilot TAROM, rupe tăcerea după acuzațiile Mădălinei Mezei la adresa ministrului Cuc


DCNews publică, în exclusivitate, o captură foto de pe grupul de Whatsapp în care a fost anunțată conferința de presă la care a făcut referire Osiceanu în declarațiile de mai sus.


(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel