SCANDAL. Omul lui Constantin, desființat după ce a dat în Tăriceanu

Un nou scandal se produce în ALDE. Oamenii lui Daniel Constantin devin vocali și-l contestă pe Călin Popescu Tăriceanu. 

”Se spune că odată cu înaintarea în vârstă, oamenii devin mai înțelepți. Nu este și cazul lui Eugen Durbacă. De obicei, atunci când nu mai ai susținere din partea colegilor de partid, când ești rupt de realitatea politică, trebuie să înțelegi că e momentul să faci un pas în spate și că trebuie să lași locul unei noi generații. Nu și Eugen Durbacă, cel care, în ciuda faptului că și-a atras antipatia tuturor colegilor din ALDE Galați, se încăpățânează să rămână pe poziții, sperând la funcții de conducere pe baza șantajului făcut de către Daniel Constantin la adresa lui Călin Popescu-Tăriceanu.”, declară președintele executiv al ALDE Galați, Cristian Dima.

”Un personaj controversat are tupeul de a-i da lecții lui Călin Popescu-Tăriceanu despre cum să conducă un partid”

El a adăugat că ”Eugen Durbacă, prin poziția exprimată vis-a-vis de domnul Tăriceanu, își arată din nou adevăratul său caracter, de politician care a transformat în artă dezinformarea și manipularea. Mă așteptam, după ilegalitățile comise ca lider al filialei ALDE Galați și după ce a făcut parte din grupul răzvrătiților lui Daniel Constantin în căutarea de funcții, Eugen Durbacă să aibă decența de a sta în banca lui. Nici vorbă de așa ceva. Un personaj controversat are tupeul de a-i da lecții lui Călin Popescu-Tăriceanu despre cum să conducă un partid. Durbacă e ultima persoană care poate da lecții de moralitate sau despre cum să se conducă un partid, mai ales un partid liberal. Corectitudinea nu este deloc calitatea de bază a lui Eugen Durbacă, la fel cum nu este nici a lui Daniel Constantin, cel pe care îl împinge în prăpastie.”

”Daniel Constantin, rupt de orice realitate politică”

Cristian Dima continuă: ”O persoană care a crescut în spiritul valorilor totalitare și al puterilor depline vorbește despre lipsa democrației din partea unui lider liberal autentic. Durbacă ar trebui ca, în loc să îl atace pe Călin Popescu-Tăriceanu, să îi mulțumească pentru locul în Camera Deputaților, pentru că fără aportul copreședintelui ALDE nu ar fi ajuns azi din nou în Parlament. Daniel Constantin se laudă public că a promovat oameni de valoare pe listele ALDE. La Galați, „valorosul” pe care l-a propus este Eugen Durbacă,  un personaj politic de care, la un moment dat, partidele s-au descotorosit. Cred că Daniel Constantin are o problemă în ceea ce privește înțelegerea conceptului de persoane de valoare. Daniel Constantin e rupt de orice realitate politică și de un minim bun simț față de cetățenii Galațiului și față de colegii din ALDE Galați prin încercarea de a-l impune pe Eugen Durbacă în funcții cât mai înalte. Însă ce așteptări să avem de la cineva care s-a înhăitat cu Eugen Durbacă pentru a-l ataca pe Călin Popescu-Tăriceanu.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel