SCANDAL MONSTRU din cauza pandemiei! Bahmu: Mi-a sugerat să-l sun pe Raed Arafat! Cum să fac așa ceva?!

Un nou scandal a izbucnit în plină pandenie, iar cei implicați sunt Adriana Bahmuțeanu și artistul Nikolaos Papadopoulos.

Adriana Bahmuțeanu a făcut noi declarații, după ce iubitul ei, Nikolaos Papadopoulos, care s-a întors recent din Grecia, a fost săltat de „mascați”, după cum i-a numit.

„Din punctul meu de vedere, ceea ce s-a întâmplat este un abuz, pentru că orice cetățean de pe această planetă, indiferent de naționalitate, are dreptul să fie tratat corect, chiar dacă este suspect de COVID-19 sau orice altă boală. Nikolaos a fost suspect. Astăzi, au ieșit două teste negative, deci nu are coronavirus. Însă felul în care l-au tratat autoritățile pe mine mă face să mă gândesc că e vorba de un abuz grosolan, în sensul că a fost luat din casă, unde stătea în ținută lejeră, de către cinci mascați.

El vine din Grecia pe 22, intră în România, întâlnește o doamnă polițist de Frontieră care nu vorbește limba engleză, atenție. Se înțeleg ca maimuțele prin semne. El are domiciliul în Constanța. Bun, vine la București, ia mașina în care avea alte lucruri de necesitate, se duce la Constanța, unde are studio în casă, să-și facă piesele. În câteva zile, vin acești mascați, cu două mașini. Îl bagă într-o dubă de Poliție cu gratii ca pe ultimul infractor, deși el este un om cinstit, un artist de succes și plătește taxe statului. Niciunul nu vorbea limba engleză”, a spus Adriana Bahmuțeanu, joi seară, la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

„L-au dus undeva la Sanatoriul Techirghiol. L-au ținut în soare. (…) La insistențele mele, pentru că am tot încercat să le explic că e o persoană cu probleme medicale, a cerut să fie spitalizat. L-au dus la Spitalul Județean Constanța”, a zis Adriana Bahmuțeanu.

„Testul a fost făcut ieri, după ce am insistat ore în șir. La un moment dat, mi s-a sugerat de către o persoană de la DSP să încerc să sun direct la domnul Arafat. Imaginați-vă că nu aș fi putut niciodată să fac trafic de influență și să-l sun la 23.00 ca să ce? Să-l elibereze pe prietenul meu? Pe bune?! Dar sunt atâția oameni în aceeași situație, oameni cu copii”, a mai zis ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel