Scandal la Rapid. Patronul Victor Angelescu, atacat de un fost antrenor

sursa: Facebook FC Rapid 1923
sursa: Facebook FC Rapid 1923

Apele sunt departe de a fi liniştite la Rapid Bucureşti. Chiar dacă s-a schimbat antrenorul după ratarea promovării în Liga 1, patronul Victor Angelescu este atacat de un fost antrenor al echipei. 

"N-a existat acea chimie acolo, să poţi merge cu drag la antrenamente. Aşa cum a spus şi cel care nu mi-a prelungit contractul (n.r. Victor Angelescu), nu am fost pe aceeaşi lungime de undă. Vedeam fotbalul în mod diferit. Eu spuneam că echipa trebuie antrenată într-un fel, că trebuie abordate jocurile în funcţie de adversar, nu un joc stereotip, care a plecat şi de la echipa mare, fără imaginaţie şi fără a da libertate în jocul echipei, nişte individualităţi pe care să te bazezi. Asta era ideea mea.

Ei aveau ideea să pleci cu jocul de construcţie de la portar, dar cum să faci asta când toţi jucătorii, după un corner, sunt în 40 de metri? Portarul o dădea cuiva, făceau două-trei pase şi dădeau înapoi, iar portarul o degaja.", a declarat Marian Rada, conform digisport.ro

"Venea cu tabla magnetică"

"Nu mai spun că venea la antrenamente şi-mi impunea nişte exerciţii tehnico-tactice. Mă uitam la el ... Mi-a zis o dată, 'nea Mariane, hai să le arătăm cum se face presssing-ul'. Şi m-am enervat atunci şi i-am spus 'lasă, mă, că ştiu ei cum să facă pressing şi când să facă pressing'. Şi cred că şi de aici a plecat această problemă.

Ajunsese la un moment dat de venea cu tabla magnetică şi pull-urile acelea şi explica el sistemul 4-3-3, cum se joacă. Vorbea el, apoi îl lăsa şi pe secund şi la final întreba, 'nea Mariane, ai ceva să spui?' Nu, mă, nu. Aţi spui voi tot, sunteţi experţi în fotbal.

Ajungeam la antrenament şi îi spuneam lui Iosif (n.r. Mihai Iosif, antrenorul secund) uite, facem asta, asta ... Numai că el vorbea deja cu Angelescu, nu am vrut să-i pronunţ numele. Şi ajungeam la teren, aşezam 'aeroportul', cum se spune în fotbal la un teren cu multe copete, şi venea Iosif şi mă întreba, 'nu ar trebui să facem asta?' Nu, mă, facem ce spun eu!". Şi cred ca aveam dreptul ăsta după atâta antrenorat.

Dacă la echipa mare dacă se întâmpla aşa? Nu ştiu, asta poate să-ţi spună Pancu. Dar am auzit că s-a întâmplat şi chiar a existat o altercaţie verbală mai aprinsă din acest motiv", a spus Rada la "Special".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel