Scandal la Dinamo! Ultrașii au atacat autocarul. Jucătorii au fugit la Săftica! Intervenția jandarmilor

Fanii înrăiți ai dinamoviștilor au reacționat extrem de dur după ultima înfrângere a echipei lor de suflet.

După ce au fost invinși cu 3-2 de Chindia, a cincea înfrângere în șase etape, și au ajuns iar pe ultimul loc în Liga 1, dinamoviștii mai au de înfruntat un dușman: pe ultrașii dezlănțuiți. Meciul chiar a fost întrerupt două minute, după ce dinamoviștii au aruncat cu torțe pe teren.

În minutul 71, fanii dinamovişti şi-au ieşit din minţi, după ce din tribunele stadionului "Ilie Oană" s-a auzit "B-ul, B-ul". Fanii "câinilor" s-au năpustit asupra fanilor Chindiei, însă stewarzii au reuşit să aplaneze conflictul. Oficialii și jucătorii au fost înjurați pe tot parcursul meciului și după fluierul final, ultrașii s-au dus în zona vestiarelor pentru a le cere socotală fotbaliștilor.

Jandarmii au escortat autocarul dinamoviștilor de la stadion până la granița dintre județele Prahova și Ilfov, acolo fiind luați în primire de ultrașii nervoși. Apogeul conflictului a fost atins la Balotești, atunci când 40-50 de suporteri cu cagule pe cap au atacat autocarul ”câinilor roșii", au spart geamurile, iar fotbaliștii au scăpat cu greu, refugiindu-se în cantonamentul de la Săftica, relatează gsp.ro.

Căpitanul Dan Nistor a încercat să aplaneze conflictul, fără succes însă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel