Urmărește emisiunea live


Scandal în familia Păunescu. Andrei şi Andreea Păunescu, la cuţite. "Procesomanul din familie s-a opus"

Este scandal în familia Păunescu. Andrei Păunescu o acuză pe sora sa, Andreea Păunescu, că se opune mai multor proiecte care poartă numele tatălui lor. 

"S-au pierdut zilele astea două proiecte importante, pentru că procesomanul care a intrat în familia noastră nu a vrut să semneze. Academia de la Chişinău a vrut să scoată un volum, de ziua lui tata, 20 iulie, pe care să îl plătească, noi nu câştigam nimic. Eu şi celelalte două surori am semnat, dar cartea nu a ieşit, pentru că nu există şi cealaltă semnătură. Apare la o editură o carte cu interviul luat de tata lui Gelu Naum. Au dorit cei de la editură să apară fără să plătească drepturi de autor.

Eu, Oana şi Carmen am zis să publice, că aşa a fost modul de lucru al lui tata, nu am nicio pretenţie. Nu s-a putut. Procesomanul nu a vrut, a refuzat, cartea nu apare. Totul se blochează. Eu îmi văd de treabă mai departe. Dacă în viaţa noastră s-o termina procesul, foarte bine. Dacă nu, să dăm moştenire la copii frustrările", a declarat Andrei Păunescu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel