EXCLUSIV  Săptămână STRESANTĂ pentru această ZODIE. Mare ATENȚIE: "E epuizant, EVITAȚI asta"

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna 10-16 august 2020.

"Voi chiar veți sta mai ascunși de ochii lumii. Vă năpădesc lucruri, vi se pare totuși totul mult prea mult, lume pe stradă, lume în bloc, lume în magazin, agitație, aglomerație, cozi. Nu suportați ușor zilele acestea. E epuizant pentru voi, adică v-ați duce la cumpărături prea dimineața sau prea seara când nu mai e nimeni în magazine, ați ieși în parc pe întuneric sau de dimineață să nu vă vadă lume (...) Evitați foarte mult alte prezențe, vreți să stați cât mai ascunși, cât mai izolați, cât mai introvertiți.

Dacă sunteți în vacanță vreți să vă relaxați și să vă odihniți, iar dacă nu sunteți în vacanță vreți să vă faceți mai repede treaba și să ajungeți cât mai repede acasă, voi cei mai muncitori ca să stați puțin cu voi, să vă liniștiți, să vă simțiți bine, să fiți acolo cu voi și cu cei dragi (...) Nu faceți compromisuri cu propria liniște săptămâna aceasta", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, nativilor sau celor cu ascendentul în FECIOARĂ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel